Yardım Anakartı Hiç Ettim Lütfen Yardım Edin !!!

Dustares

80+ Silver
Reaksiyon skoru
960
İkinci el b650m-r aldım ürün geldi biraz macın vardı peçete ile temizliyeyim dedim elim kaydı pin eğildi ne yapacağım ?

Ekler

• 1000067508.webp
    1000067508.webp
    1,012.5 KB · Hit: 211
elıne eldıven tak sonra cımbızla falan bı şekilde pecete olur macun olur onları al sonra cımbızla veya elınle hassas davranarak pini düzeltmeye çalış hiç oyalanmadan da islemciyi oturt kapat

calisirsa calisir calismazsa bilgisayarciya goturebilirsin garantisi varsa garantiye

elıne eldıven tak sonra cımbızla falan bı şekilde pecete olur macun olur onları al sonra cımbızla veya elınle hassas davranarak pini düzeltmeye çalış hiç oyalanmadan da islemciyi oturt kapat
elim titriyor yapamıyorum bilgisayarcıyı aradım min 500 diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

görünmüyor ki lanet küçücük bir şey sanırım yana yatmış

birtane cımbız yarmısıyla duzeltmeye calıs olmuyorya garantiye gonderebilrisn sakın kırma
garanti bir şey yapmaz diye düşünüyorum kullanıcı hatası

calisirsa calisir calismazsa bilgisayarciya goturebilirsin garantisi varsa garantiye
garanti varda yardımcı olurmu

elim titriyor yapamıyorum bilgisayarcıyı aradım min 500 diyor

görünmüyor ki lanet küçücük bir şey sanırım yana yatmış

garanti bir şey yapmaz diye düşünüyorum kullanıcı hatası
elin titriyorsa bırak kenara acelesi yok sonucta sakinleşince sakin kafayla yap pini kopartma ama

Hangi sehirdesin?

gerilme çok strese sokma kendini olabilir insanlık hali elinden geliyorsa sakinleşince yapmayı dene baktın ki yapamayacak gibisin başka bilgisayarcıya sor ya da 500 ver yapsın sana yemek parası 500 tl

500 liraya bilgisayarcı yapabiliyosa ver yapsın, am5 chipset değişimi 2k 'yı bulmuştur.
Cımbız kalın gelir, şırınga iğnesi + mercek veya telefonun 5x telefotosu varsa iyi iş görür. Ben öyle düzeltmiştim 5-6 tane pini.

gerilme çok strese sokma kendini olabilir insanlık hali elinden geliyorsa sakinleşince yapmayı dene baktın ki yapamayacak gibisin başka bilgisayarcıya sor ya da 500 ver yapsın sana yemek parası 500 tl
yoldayım bilgisayarcıya gidiyorum zaten anakartı ucuza çözdüm ya illa bir yerden girmesi lazımdı benim şansım bu

yoldayım bilgisayarcıya gidiyorum zaten anakartı ucuza çözdüm ya illa bir yerden girmesi lazımdı benim şansım bu
Karamsal olma dostum Dünya malı önemsiz İnan bana şu an yeni aldigin için böyle yapıyorsun istem dışı ama dediğim gibi sakinleş şu yaşadığın stres anakartin fiyatından daha pahalı resmen daha kötü

Geri