❌İndirim Bitti! Inno3d Rtx 5070 Tı X3 Oc 16gb 256bit Gddr7 - 44.987,08 Tl

Stock hali 300w tam yükte 75 civarı yardırır. Undervolt ile 200 - 240w arası çekerseniz 60 - 66 arası takılır. Kafa ütülemez.
0,845v - 2745 mhz ayarladım ben kartı. Üç tane 4K monitör bağlı kullanıyorum. Oyunları 4K oynuyorum. Fan devrini auto'da bıraktım. Tam yükte ne oynarsam oynayayım 55 - 65 derecede gidip geliyor. Coil whine yok. Hafif bir kart desteksiz bile kullanılabilir. Arkasında gpu'ya denk gelen kısımdaki parçaların dizilimi nizami. Sorunsuz kart.

Garanti sağlayıcısı G5F firması. Fazeon monitörlerine de bakan firma. İşim düşmedi ama yorumları pozitif.

Vatan + Paraf ile 44300TL'ye almıştım, 5000TL de paraf para vermişti.

İncelemesi donanım arşivi youtube kanalında da mevcut. Ekstra sorulmak istenilen konular kullanıp konu altında yazan arkadaşlara sorulup bilgi edinilebilir. Sff olması bir şey ifade etmiyor. Çünkü sıcaklığı ve fan sesi incelemelere göre gayet kabul edilebilir seviyelerde gözüküyor.

Undervolt ile çözülemeyecek şey yok alınır

Kardeş hala öğrenemediniz. Bir şey bildikleri için değil bir üst konuda SFF alınmaz yazıyor diye bu da geldi buraya yazdı..
bunu mu takip edeceğiz öğrenmemiz gereken saçmalık ''bir şey bilemedikleri mi'' bu mu yani öğrenmemiz gereken :D

Geri