Ahmetbabaköftee
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
ocak 2026 itopya hazır sistem aldım içindeki ekran kartı :
reis aradan 4 ay geçmiş hiçmi farketmedin 8gb olduğunuocak 2026 itopya hazır sistem aldım içindeki ekran kartı :
XFX SWIFT RADEON RX 9060 XT GAMING DUAL OC 16GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı kart son zamanlarda çok problem çıkardı ve kutudaki etiketi kaldırdım 8gb yazıyo çok sinirliyim iade edicem yardım edin beyler
Faturada ve sistem adında ne yazıyor?ocak 2026 itopya hazır sistem aldım içindeki ekran kartı :
XFX SWIFT RADEON RX 9060 XT GAMING DUAL OC 16GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı kart son zamanlarda çok problem çıkardı ve kutudaki etiketi kaldırdım 8gb yazıyo çok sinirliyim iade edicem yardım edin beyler
reis 10 dk önce keşfettim pc yi 3 hafta önce formatladım HYPER-RX açık forza4 full ayar grafik çöp yandaki taş bulanık cs2 kapılar titiryo daha bugün durduk yere çöktü diğer konularıma bak acil harakete geçmem lazımreis aradan 4 ay geçmiş hiçmi farketmedin 8gb olduğunu![]()
reis yardımuğraşır durursun artık bunlarla
xfx swift 16gb rx9060xt isteFaturada ve sistem adında ne yazıyor?
Hyper-RX açma, 2K ekranın varsa VSR ile 4K yap forza oyle anca güzel görünüyor 2K da biraz netlik az ama yine iyi görünür. 1080p ise Allah kurtarsın.reis 10 dk önce keşfettim pc yi 3 hafta önce formatladım HYPER-RX açık forza4 full ayar grafik çöp yandaki taş bulanık cs2 kapılar titiryo daha bugün durduk yere çöktü diğer konularıma bak acil harakete geçmem lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
reis yardım
Foto var mı? Bir de RADEON AYARLARINDA kartın GB' ı görünürxfx swift 16gb rx9060xt iste
mantıklı olan bence iadeden rtx5060 geçmek senin düşüncenuğraşır durursun artık bunlarla
8GB 9060xt de 5060 dan iyimantıklı olan bence iadeden rtx5060 geçmek senin düşüncen
forza4 var pcyi aldığım aynı ayarlarda böyle sıkıntı yoktu şuan acayip huylandım rahatsız oldumHyper-RX açma, 2K ekranın varsa VSR ile 4K yap forza oyle anca güzel görünüyor 2K da biraz netlik az ama yine iyi görünür. 1080p ise Allah kurtarsın.
Foto var mı? Bir de RADEON AYARLARINDA kartın GB' ı görünür
reis yapma be yada farklı marka karta geicem yine rx9060 olcak8GB 9060xt de 5060 dan iyi
olay ne hocam faturada kaç gb yazıyor kutuda kaç gb?forza4 var pcyi aldığım aynı ayarlarda böyle sıkıntı yoktu şuan acayip huylandım rahatsız oldum
reis yapma be yada farklı marka karta geicem yine rx9060 olcak
16 yazıyor kutuyu sonrada etiket yapışmış ve statik poset yoktu kullanım klavuz yokolay ne hocam faturada kaç gb yazıyor kutuda kaç gb?
kutudan çıkmadı direk yazdıklarımolay ne hocam faturada kaç gb yazıyor kutuda kaç gb?
fotoğraf atarmısın sana zahmet faturada olan seri no ile kutudakini karşılaştır16 yazıyor kutuyu sonrada etiket yapışmış ve statik poset yoktu kullanım klavuz yok
kutudan çıkmadı direk yazdıklarım