Pubg De En Yüksek Fps İ Almak

o kadar bozuk.800den fazla saatim var.Miramar haric savas esnasında 144fps alabildigim harita yoktu.Kac yıllık erangel haritasında bile yer yer 80 90fps aldığım oluyordu
Hocam benim de 700-800 saatim var. O kadar bozuk değil. Performans ayarlarını yaparsanız sıkıntı olmuyor.

Bağımlısı olduğum ama performans yetersizliğinden kaç aydır oynayamadığım Pubg ye geri girmeye karar verdim.
Bu videodaki bios ayarlarını oturup ciddili 1.30 saat yapıcam haftaya.
Pc içiyse tüm ayarlar yapılı zaten ama tekrar kontrol edicem.
Oyun oynarken shift+tab ile açılan steam sayfasınında performans düzenlemesini yapıcam. Gerekirse kapatırım.
Başka öneriniz var mıdır? Sistemin fazla kullanılmasını umursamayın. 3-4 aya oyun oynama işi bitecek zaten sistemin. Yıpransa bile sıkıntı yok. Patlatmicaksa PC yi tüm ama tüm ayarlara açığım.
videoda githubdan windows optimization bişeyi inidiriyor onun linkini atabilirmisin

videoda githubdan windows optimization bişeyi inidiriyor onun linkini atabilirmisin
Hocam videoyu izlemedim. Ayarları da daha yapmadım. Ne dediğinizi bilmiyorum :D. Bulursunuz illa.

7500f
9060xt sistemle giriyom en işlek yerlerde 60ın altına düşüyor rezil o oyun optimizasyon olarak ama 200 üstü rahat aktif veriyor

7500f
9060xt sistemle giriyom en işlek yerlerde 60ın altına düşüyor rezil o oyun optimizasyon olarak ama 200 üstü rahat aktif veriyor
Hocam 60'ın altına nası düşüyor. WĞALŞDĞWALĞDLĞAWĞD. Arka planda render falan mı yapıyonuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neyse size karışmicam hocalar. Beni optimizasyon kısmı çok bozmuyor. Siz bilirsiniz artık.

He hocam ondan aynen. Siz 1050ti ile yüksek ranklarda bi school felan atlayın anlarsınız dediğimi. Arkadaşta 4070 125w laptop i9 14. Nesil K işlemci var onunda düşüyor.
Hocam 700-800 saattir oynuyorum. Rankedımda açık. Hiç böyle bir şey olmadı. Sizde oluyorsa bir sıkıntı sizde var. Neyse konudan sapmayalım. Haklısınızdır siz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

100 den 120 falan oldu cok rahat kill almaya başladım
Reis 10 fps bile çok farkeder de. Biraz da psikolojik olmuş :D Neyse keyifli oyunlar. Ben de denicem bakalım. İnşallah farkeder.

@mornix Hocam şimdi videoya başladım da. Windows 11 diyo. Benim sistem haliyle 1050ti+r5 3600 bunu kaç kez yazdım zaten. Windows 10 dan yapsam olur mu ayarları? Ya da Win 11 e geçsem orada daha mı iyi performans alırım? Yorumunuzu bekliyorum. Cumaya kadar Pc yi Full optimize etmiş bir şekilde Pubgde 100 üzerine çıkarız bakalım inşallah.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,108
Üyeler
196,897
Son üye
Alles
Geri