🔥İndirim Gıgabyte Mo27q28g Tandem Woled (Mat) 280hz 29959 Tl

adilik yapıyor amazon bu monitörü 2 hafta önce 32 bin liraya aldım 2 bin liram çöp oldu. Desteğe ulaşıyorum kampanya dönemleri hariç iade ya da kupon tanımlamıyoruz isterseniz iade edin diyorlar. aslında hak ettikleri bu iade edip 2 bin lira ucuza sıfırını almalıyım.
Amazon 1 ay iade hakkı tanıyor iade et bir daha sipariş ver. Hatta glossy olanını al

Amazon 1 ay iade hakkı tanıyor iade et bir daha sipariş ver. Hatta glossy olanını al
glossy sevmiyorum hocam çabucak çiziliyor ve parlıyor. ama iade edip 2 bin liraya daha ucuzunu alacağım şimdi yine yazdım onlar da öyle yapın dedi kendileri bilir 2 hafta kullanılmış monitörü iade etmek etik gelmiyor ama 2 bin liralık kupon verseler bunlar olmazdı.

glossy sevmiyorum hocam çabucak çiziliyor ve parlıyor. ama iade edip 2 bin liraya daha ucuzunu alacağım şimdi yine yazdım onlar da öyle yapın dedi kendileri bilir 2 hafta kullanılmış monitörü iade etmek etik gelmiyor ama 2 bin liralık kupon verseler bunlar olmazdı.
Woled glossy kaplaması qd gibi kolay çizilmiyor. TV ye benzer kaplaması var oldukça dayanıklı. C5 kullanıyorum qd oled gibi yumuşak dayanıksız değil cidden sağlam cam gibi.

Geleni iade edin açmadan diğeriymiş gibi öyle olmuyor mu?

Glossy versiyonunu fiyatı düşünce alın. Sonu R ile biten Glossy. Paylaştığım yani.
Mat ve parlak panel yurtdisinda ayni fiyattan satiliyor, tahminen glossy paneli de Amazonun lendisi satmaya baslayinca esitlenir.

Monitor unboxed, glossy panelin parlakligi mat panele gore daha az demis, gerci ayni model olsa da farklilasiyor. Telefon ekranlarinda dahi tespit ettim bu durumu, ayni modelden 2 kez almistim biri bariz daha parlakti.

Konudaki mat modeli 22k civarina almistim.

Mat ve parlak panel yurtdisinda ayni fiyattan satiliyor, tahminen glossy paneli de Amazonun lendisi satmaya baslayinca esitlenir.

Monitor unboxed, glossy panelin parlakligi mat panele gore daha az demis, gerci ayni model olsa da farklilasiyor. Telefon ekranlarinda dahi tespit ettim bu durumu, ayni modelden 2 kez almistim biri bariz daha parlakti.

Konudaki mat modeli 22k civarina almistim.
Ünite varyasyonu muhtemelen. İkiside 300nit üstü sdr parlaklığa sahip. İhtiyaç olacağını sanmıyorum.

Bu benim de aklıma geldi ama ürün seri numarasından falan ortaya çıkabilir. Aslında mantıken bu daha etik.
garanti olsun boşverin MH o tip yönlendiriyorsa yapacak bir şey yok.

2K tandem oled monitör arayanlar XG27AQWMG alsın arkadaşlar ben gigabyte'dan geçtim aşırı memnunum eskisinde gri bantlanma değil bildiğin gri bant yapıştırmışlar gibiydi ekranıma. Ben ASUS'u beta plus satıcısından almıştım şansıma ocak üretimi panel geldi bantlanma yok sayılır. Mediamarkt kendisi stok girmiş muhtemelen şubat üretimi panelleri ithal ettiler ve satışa koydular şubat üretimi panelde hiç bantlanma yok diyorlar 4 taksitle düşünülebilir.

2K tandem oled monitör arayanlar XG27AQWMG alsın arkadaşlar ben gigabyte'dan geçtim aşırı memnunum eskisinde gri bantlanma değil bildiğin gri bant yapıştırmışlar gibiydi ekranıma. Ben ASUS'u beta plus satıcısından almıştım şansıma ocak üretimi panel geldi bantlanma yok sayılır. Mediamarkt kendisi stok girmiş muhtemelen şubat üretimi panelleri ithal ettiler ve satışa koydular şubat üretimi panelde hiç bantlanma yok diyorlar 4 taksitle düşünülebilir.
valla dediğiniz gibi belli tarih sonrası bu sorunu çözmüşlerse gayet başarılı ben de bugün 9 ay taksitle aldım bakalım beta plus satıcısından. Üretim tarihini nereden öğrenebilirim peki geldiğinde neresinde yazıyor

Bence de alınacaksa asus alınmalı aynı fiyata bulmuşken. Glossy olması da bir avantaj.

Bende de var gigabyte 4. Nesil tandem yani açıp gri ekrana bakmadıkça görmüyorum. Oyun esnasında bir kez bile fark etmedim. Asus’ta dahili hoparlör de yok type-c çıkış da yok port anlamında geri kalmış. Gigabyte düzenli firmware de atıyor ürünün arkasında. F03 sürümüyle çıkmıştı monitör şu an F07 yazılımı var.

Ya niye bana bunu yapıyorsunuz :D daha yeni asus xg27aqwmg iade ettim ve oled bulaşmayacağım diye söz verdiydim

Ekler

• 691623051_2043059516566322_5897005661099803259_n.webp
    691623051_2043059516566322_5897005661099803259_n.webp
    98 KB · Hit: 69
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,028
Üyeler
196,874
Son üye