Erkek Yazlık Parfüm Önerisi ?

Reaksiyon skoru
44
1500-2000 tl arası erkek yazlık parfüm önerisi istiyorum , bir de jeven brus parfümleri hakkında bilgisi olan var mı nasıl sizce ?

arap klonları öneririm ne tarz seviyorsun hangi meyveyi hangi baharatı

kör alım yapma parfümü deneyerek al, sephora vs gibi yerlerde gidip istediğin gibi deneyebilirsin. Orjinale paran yetmezse kaliteli bir yerden muadilini alırsın işini görür . Ben orjinal parfüm yerine muadili çok iyi yapan bir yerden alıyorum orjinalle bir farkı yok orjinal parasına bir sürü parfüm alıyorum. Ama yazlık için öneri istersen fiyata bakmaksızın, 2 önerim var . Narenciye tarzı seversen Imagination, hindistan cevisi hafif şeker yaz esintisi istiyorsan jean paul gaultier le beau le öneririm bunlar yazın vazgeçilmezi benim için.

kör alım yapma parfümü deneyerek al, sephora vs gibi yerlerde gidip istediğin gibi deneyebilirsin. Orjinale paran yetmezse kaliteli bir yerden muadilini alırsın işini görür . Ben orjinal parfüm yerine muadili çok iyi yapan bir yerden alıyorum orjinalle bir farkı yok orjinal parasına bir sürü parfüm alıyorum. Ama yazlık için öneri istersen fiyata bakmaksızın, 2 önerim var . Narenciye tarzı seversen Imagination, hindistan cevisi hafif şeker yaz esintisi istiyorsan jean paul gaultier le beau le öneririm bunlar yazın vazgeçilmezi benim için.
hangi muadilci

Lui v imagination tertemiz bir koku,lui v pacific chill daha aromalı limon yoğunluklu bir koku bir de dolce gabanna light blue bubu tanımlayamam ama hoş bir koku :D.

Ysl myslf öneririm muadilini yapan güzel bir yer bulursanız biraz feminen ama çok güzel kokuyor

Parfümesland'dan 2 tane yazlık parfüm önerebilir misiniz ?
Jean paul gaultier le beau le ben yazın bunu kullanıyorum , mesaj atıp ne tarz nasıl bir koku istediğini söylersen yardımcı oluyor zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,908
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri