Kasa Fan Yönü Yanlış mı? İtopya'dan Gelen Kasa Sorunu

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar bugün itopyadan kasam geldi fakat işlemci 84leri görüyor valorantta 360mm sıvı soğutucu olmasına rağmen ve drop yiyorum 800fps deyken fps de düşmüyor fan ayarları bu şekilde geldi acaba kasa fanları yanlış yönde mi takılmış?

Ekler

• IMG_0750.webp
    IMG_0750.webp
    918.6 KB · Hit: 48
  • IMG_0751.webp
    IMG_0751.webp
    1,017.5 KB · Hit: 44
İtopyayı niye sansürledin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fanların saat yönünün tersine dönmesi lazım

Fanlarda bir sıkıntı yok

Sorun saat yönü tersi değil galiba fanların hepsi içe hava üflüyor dışarı atan yok

Arkadaşlar bugün itopyadan kasam geldi fakat işlemci 84leri görüyor valorantta 360mm sıvı soğutucu olmasına rağmen ve drop yiyorum 800fps deyken fps de düşmüyor fan ayarları bu şekilde geldi acaba kasa fanları yanlış yönde mi takılmış?
Sistem ozellikleri vahiy ile inecek herhalde.

Ayrica fanlar reverse mi yoksa standart mi?

Fanlar doğru, montajı kontrol et.

dusuk ıhtımal ama macunla alakalı sorun ya da ıslemcıye temas eden sıvı sogutucunun tabaka kısmındakı jelatını kaldırmamıs olabılır sokebılırsen bak bı

Fanların hepsi ya sanki içeriye ya dışarıya hava verecek şekilde takılmış gibi gözüküyor. Söktüm ilk geldiğinde ama macun sürülmüş ve jelatin sökülmüştü

fan yönün doğru hocam

Fanların hepsi ya sanki içeriye ya dışarıya hava verecek şekilde takılmış gibi gözüküyor. Söktüm ilk geldiğinde ama macun sürülmüş ve jelatin sökülmüştü
Yan tarafa, sağ tarafa radyatör takılı sanırım ve sadece 2 fan gözüküyor ve o fanlarda reverse, içeri hava alıyor ama önünde radyatör olduğu için radyatörün sıcak havasını alır. Tabi doğru görüyorsam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Boşver pompa borusuna bakınca yukarı gittiğini gördüm, sağdaki fanların arkasında radyatör kanalları gibi parlak bir şeyler olunca oraya taktılar sandım sjsj

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,695
Üyeler
197,020
Son üye
kasterborous
Geri