Hepsini harcayarak mı 9070 alacaksın? O paraya 9070xt alınabiliyor.Rx9070 almayı düşünüyorum ama belki daha iyi bi seçenek vsrdır diye merak ettim
Tavsiyenizi bekliyorum teşekkür
Asıl kullanım amacın ne ? Karttan ne bekliyorsun tam olarak ?Rx9070 almayı düşünüyorum ama belki daha iyi bi seçenek vsrdır diye merak ettim
Tavsiyenizi bekliyorum teşekkür
2.el 5070 25 e yok ya. Zaten yeni kart diye de 2. Eli 1k aşşağı koyuyor hepsi.2. El kutulu faturalı garantili RTX 5070 alırdım 25-26 civarına acil satanlar oluyor
Normal şartlarda yok ama acil satanlar oluyor onlar hemen satılıyor iyi takip etmek lazım2.el 5070 25 e yok ya. Zaten yeni kart diye de 2. Eli 1k aşşağı koyuyor hepsi.
Ben şuana kadar (gtx 465 ten bu yana) nvidia kullanıyordum. 9070 xt yle 5070 ti almak arasında kalmıştım. Sırf bu ayarlarını falan sevmem diyerek vatan indirimlerinde 5070 ti aldım. Valla şuan memnunum. Sen tam olarak neleri sevmemiştin amd de.Valla 4 gün önce hepsi burada indirimiyle 33k Sapphire Pulse 9070xt aldım şuan hatta konu açtım ayarlarıyla uygulamasıyla cebelleşiyom hocam dikkat et iyi araştır al derim ben belki iade edip 38 bandında asus prime 5070 geçebilirim
Ne ayarıyla cebelleşiyorsun ki? Hiçbir şey yapmadan da gayet güzel kullanılabilecek bir kartValla 4 gün önce hepsi burada indirimiyle 33k Sapphire Pulse 9070xt aldım şuan hatta konu açtım ayarlarıyla uygulamasıyla cebelleşiyom hocam dikkat et iyi araştır al derim ben belki iade edip 38 bandında asus prime 5070 geçebilirim