Yardım Oled Monitör Mü Kaliteli Ips mı ?

Bende dell oled 27 inç 360hz li olan model var 3 yıl garantili ürün ama o da ekrana dokununca citirdiyor haberin olsun hangi monitöru alırsan al biraz trim sesi olacak bence

bir şey daha soracağım msı da neden tüm modellerde alt çerçeve hep kalın bir artısı mı var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende dell oled 27 inç 360hz li olan model var 3 yıl garantili ürün ama o da ekrana dokununca citirdiyor haberin olsun hangi monitöru alırsan al biraz trim sesi olacak bence
hocam illa ki olur ama benimki resmen parmağımla kaldırsam arkası çıkacak yani bu kadar mü kötü malzeme olur

Samsung 2 yıl, asus 3 yıl, MSI 3 yıl, Gigabyte 3 yıl, Dell 3 yıl, Aoc 3 yıl veriyor. Ama Kağıtüstünde tabii. 😀
Hocam sanırım öğrenci indirimi ile alınan G5 oledi 5 seneye uzatma gibi bir şey vardı ama emin değilim tam gerçi o indirimde bitti.

bir şey daha soracağım msı da neden tüm modellerde alt çerçeve hep kalın bir artısı mı var

hocam illa ki olur ama benimki resmen parmağımla kaldırsam arkası çıkacak yani bu kadar mü kötü malzeme olur
Fotoğrafta öyle gözüküyordur kalın gelmedi bana. Bir artısı olmaz tasarımı hitap etmediyse başka marka alabilirsin. Asus, MSI ve gigabyte grafen film kullanıyor zaten.

MSI:
11899.webp

Asus:
11898.webp

Hocam sanırım öğrenci indirimi ile alınan G5 oledi 5 seneye uzatma gibi bir şey vardı ama emin değilim tam gerçi o indirimde bitti.
İlk 2 yıl thh sonrası garantinin yardımcı olma ihtimali düşük. Güven vermiyor şahsen

Fotoğrafta öyle gözüküyordur kalın gelmedi bana. Bir artısı olmaz tasarımı hitap etmediyse başka marka alabilirsin. Asus, MSI ve gigabyte grafen film kullanıyor zaten.
Kalın hocam bence de KTC h27t7 aldım dün 4k lık IPS ama incecikti

aoc daha almam da msı olabilir hocam 3 yıl yanma garantisi bir onda bir de asusda var galiba ama msı modellerinde nedense alt çerçeve kalın diğerlerine göre neden öyle

hocam diyelim ki yanma oldu paneli tamir mi ediyorlar değişiyorlar mı
1 parmak kalınlık var fazla goze batmıyor bana göre genelde msı monıtor kasaları böyle sanırım önceeeeeki msi model monitörümde aynı bu sekıldeydı takılınacak bır sey degıl bence ayrıca sorunsuz kullanım ıstıyorsanız msı tavsıye edebılırım garantı de vs sorun yasayan hıc gormedım dıger monıtor markalarına gore

oh iyi bari tamir istemezdim şahsen bir de bu oledlerde hangi paneller kaliteli nasıl anlayacağız maks 25k bütçede öneriniz var mı 2k 240hz olarak
lg harıc çoğu marka samsung panel zaten devamında markanın premıumlugu konusuyor msı modellerde sogutmma daha agresıf dıye bılıyorum ve genelde daha canlı renkler verıyor asus ve samsunga göre

Geri