Yeni Monitör Seçiminde Yardım ve Öneri

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
28000
özgeçmiş
uzun zamandır vs228de monitör ile beraber gtx 1660s kullandım ve geçenlerde ekran kartımı sattım ve sıfır 5060 aldım. 1660s i kullanırkende monitörüm yetersiz geliyordu yırtılma oluyordu zaten artık yeni bir monitör almak istiyorum birkaç aydır bakınıyorum

ips va panel vs. şeylerini az çok anladım ve 5k-10k bunlara vermektense bari alırken 15k-25k bandına çıkıp oled alma kararı verdim ve bu konuda nasıl uygun monitörü alacağıma karar veremedim
2. elede baktım MSI G321CU bunu 15k ya buldum mesela ama bilmiyorum bir sorun olurmu garantisi vs. de yok zaten ama kapalı kutu
böyle

bir ürün almak istiyorum ama çok kararsızım
bütçem max 28bin TL

daha önce oled monitör almış olup,araştırma yapan, kullanan, bilenleriniz, duyanlarınız, varsa tavsiyelerinize açığım

teşekkür ederim iyi günler

ikinci el olan üründe bu

1778600938340.webp

Ekler

• 1778600855195.webp
    1778600855195.webp
    80.7 KB · Hit: 0
5060 lı bir sisteme o kadar bütçeli bir monitöre gerek var mı ?
hocam bilmiyorum var gibi 2k oled iyi olmaz mı?
aslında düşüncem bu aralar 9 taksit olan amazondaki monitörlerden birini almakta
5060 yetmezmiki
öyle pek AAA oyun amaçlı bakmıyorum sadece, film belgesel vs. içinde iyi olabileceğini düşünmüştüm.

hocam bilmiyorum var gibi 2k oled iyi olmaz mı?
aslında düşüncem bu aralar 9 taksit olan amazondaki monitörlerden birini almakta
5060 yetmezmiki
öyle pek AAA oyun amaçlı bakmıyorum sadece, film belgesel vs. içinde iyi olabileceğini düşünmüştüm.
Ben 5070 li sistemde 1080 P 165 HZ kullanıyorum ileride yine 1080 P +300 hz almayı düşünüyorum ihtiyacın doğrultusunda karar ver bana göre o paraya sistemi yükseltmek daha mantıklı

Ben 5070 li sistemde 1080 P 165 HZ kullanıyorum ileride yine 1080 P +300 hz almayı düşünüyorum ihtiyacın doğrultusunda karar ver bana göre o paraya sistemi yükseltmek daha mantıklı
ihtiyacım, ben 10 yıldır aynı monitörü kullanıyorum ve bir güncelleme daha yapınca uzun bir süre daha beni idare etmesini uzun ömürlü olmasını istiyorum ve alabileceğim en teknolojik sistemin şuanki şartlarda benim bütçem ile alabileceğimin oled olduğunu varsayıyorum oledin de diğer panel türlerine göre şu anki en ileri teknoloji olduğunu biliyorum

tabi sistem güncellemeside düşünüyorum şuanki sistemim Donanım Arşivi G6 oyun bilgisayarı ekran kartı hariçinde aynı şekilde belki kasayı 2. elde parça olarak satışa koyabilirim ama sistem halen 14. nesile kadar destekilyor

panel olarak ne kullanıyordunuz ve ileride geçmeyi düşündüğünüz panel nedir.

Son düzenleme:
ihtiyacım, ben 10 yıldır aynı monitörü kullanıyorum ve bir güncelleme daha yapınca uzun bir süre daha beni idare etmesini uzun ömürlü olmasını istiyorum ve alabileceğim en teknolojik sistemin şuanki şartlarda oled olduğunu varsayıyorum oledin de diğer panel türlerine göre şu anki en ileri teknoloji olduğunu biliyorum

tabi sistem güncellemeside düşünüyorum şuanki sistemim Donanım Arşivi G6 oyun bilgisayarı ekran kartı hariçinde aynı şekilde belki kasayı 2. elde parça olarak satışa koyabilirim ama sistem halen 14. nesile kadar destekilyor

panel olarak ne kullanıyordunuz ve ileride geçmeyi düşündüğünüz panel nedir.
İps kullanıyorum yine ips geçeceğim oledlerin birçok kronik sorunu olduğunu duydum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende 5070 li sistem toplıcam 2 k monitör düşünüyorum 8 k bandında bütcem var sence değer mi
Hikayeli oyunlar oynuyorsan 2K mönitör değer Rekabetçi fos oynuyorsan vs pubg gibi 2K mönitöre gerek yok bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,208
Üyeler
195,300
Son üye
CagkanNovara
Geri