Bu Arabalar Hakkında Bilgi Topluyorum

Bütçe 400-600 bolat alemdar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla hocam çok beğeniyorum içime sinen araç bu ama kimseyi ikna edemiyorum. Eski araba çok sorun çıkarır, yakitiyla baş edemezsin diyorlar neye elimi atsam aynı şeyleri duyuyorum trafikte daha hala toroslar-şahinler falan dolaşıyor bu adamlar bu araçlardan memnun bende ilk arabamı alacağım için torostan memnun olan birine göre focus alsam herhalde en az torosu olan kadar memnun olurum diye bir doğru orantı kuruyorum.
Bu bütcede biraz zor temiz bulmak 100-150 daha katman gerekiyor

Bizde Fluence 2018den beri var, 2013 1.5dci icon paket. 60 binde aldik suan 230 binde evin ikinci araci.

az yakan ve yakitina gore iyi giden dizellerden, 8 senedir tek sorunu 170 binde sanzuman beyni (kronik) ve 160-180 bin cjvaridlnda artmaya baslayan trim sesleri ve sertlesen amortisorler. sanzuman beyni harici sanzumani cok guzel. Donanim tatmin edici, otomatik klima, 4 kapi keyless (butonlu) vs. vs. Frenler hakkinda bir sorun yasamadim, genelde 120-160kmh arasi kullanildi uzunyolda, sehiricinde cukurlar ve kasislerde olabildigince yavas ve dikkatli kullanildi.

kronik midir bilmem ama 3-4 ay once klima gaz kacirmaya basladi, gaz basildi 1-2 ay sonra geri sogutmamaya basladi. Ikinci arac oldugundan baktirmadik ama, bu yuzden kronik midir bilemem.

paketler arasi kalite ve konfor farki cok yuksek. Iconla joy arasind bi gram benzerlik yok, hersey degisiyor cunku. Temizini almanizi oneririm.

s80 2008, civic fc5 (aktif, exe+, 2021), yaris, punto, b5.5 paasat 1.8t, 300d w124 kullandik. Yorumum buna gore.

Bu butcede sorunsuzluk ve yeni olmasi onemliyse egea alinabilir.
Frenlerde sorun yaşamamanız çok ilginç. bizim şirket araçlarının hepsinin frenlerle ilgili sorunları vardı

Bu bütcede biraz zor temiz bulmak 100-150 daha katman gerekiyor
bütçe esnek değecek bir araç için yükseltebilirim ama fluence girdiğim zaman sanırım 1 milyonluk olacam 1 milyona çıkmışken sıfır egea ne güne duruyor sıfır egeaya çıkmışken 1.5 milyona bir cross düşünülebilir burdan sonra at izi it izine karışıyo 500-600 arası focus bakacam ben ya sonunu düşğnen kahraman olamaz

bütçe esnek değecek bir araç için yükseltebilirim ama fluence girdiğim zaman sanırım 1 milyonluk olacam 1 milyona çıkmışken sıfır egea ne güne duruyor sıfır egeaya çıkmışken 1.5 milyona bir cross düşünülebilir burdan sonra at izi it izine karışıyo 500-600 arası focus bakacam ben ya sonunu düşğnen kahraman olamaz
Hayırlı olsun şimdiden

Frenlerde sorun yaşamamanız çok ilginç. bizim şirket araçlarının hepsinin frenlerle ilgili sorunları vardı
Sirket araclari hem bos paket hemde hor kullanilmis oluyor. Dedigim gibi icon ve joy vs. arasinda daglar kadar fark var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,794
Üyeler
195,460
Son üye
DirenMetin2
Geri