Çözüldü✓ Ekran Kartı Güç Girişleri Hakkında Yardım

Volkan_Ak

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba. Ben 5070 12gb aldım. Kartının üstünde 6x2 pinli bi kablo var. Kutundan dönüştürücü de geldi. Dönüştürücüde ise 2 tane 4x2li pin girişi var. Eski ekran kartım bir tane 4x2li ile güç alıyordu ve güç kaynağımdan da sadece bir tane bu girişten var. Kablo uç kısmında ikiye ayrılıyor ama bu şekilde montaj yaptığımda sanki tüplü televizyonmuş gibi renk ve görüntü bozulmaları oluyor. Güç kaynağından gelen iki farklı kabloyu mu takmam lzm dönüştürücüye? Yoksa sorun başka bir şey midir?
IMG_3695.webp

Ekler

• IMG_3694.webp
    IMG_3694.webp
    775.7 KB · Hit: 30
hocam tam olarak emin olmadan bişey yapmayın kartı yakmayın bu konu ile bilgili arkadaşlar yardım eder size birazdan

Bu kabloları kartın görselde gelen kabloyla birlikte bağlantıyı yapıp nvidıa yazan kabloyuda ekran kartının güç pinlerine takacaksın

Ekler

• IMG_0417.webp
    IMG_0417.webp
    152.3 KB · Hit: 23
Bu kabloları kartın görselde gelen kabloyla birlikte bağlantıyı yapıp nvidıa yazan kabloyuda ekran kartının güç pinlerine takacaksın
Hocam göstermiş olduğun kablolardan benim güç kaynağından bir adet geliyor işte. En son uç kısmında ekstra görselde koyduğum gibi bi 2x4'lü daha oluyor. Bu ikisini takınca güç yetmiyor galiba ve görüntü karıncalı şekilde oluyor.

kullandığın psu ne kanka birde düzgün taktıysan onla alakası olmaması lazım görüntünün

Ooo rampage psu kasa c4 desem yeridir kimse tavsiye etmez bende kullandım pişman olma dediğim gibi güç bağlantıların yetersiz görünüyor

Merhaba. Ben 5070 12gb aldım. Kartının üstünde 6x2 pinli bi kablo var. Kutundan dönüştürücü de geldi. Dönüştürücüde ise 2 tane 4x2li pin girişi var. Eski ekran kartım bir tane 4x2li ile güç alıyordu ve güç kaynağımdan da sadece bir tane bu girişten var. Kablo uç kısmında ikiye ayrılıyor ama bu şekilde montaj yaptığımda sanki tüplü televizyonmuş gibi renk ve görüntü bozulmaları oluyor. Güç kaynağından gelen iki farklı kabloyu mu takmam lzm dönüştürücüye? Yoksa sorun başka bir şey midir?Alıntıyı görüntüle
4x2 olmaz hocam o işlemci giriş olabilir 6+2 pin olması lazım ve bundan iki tane lazım sana daha detaylı fotoğraf atarsan daha iyi olure

Çok yüksek ihtimalle öyle ya. Hem kaliteli bişey değil rampage bronz hem de ben 700W diye hatırlıyordum, 600Wmış. Zamanında 1k civarına almıştım kasayla beraber.
o psu ya 5070 emanet etmek.. hiç takma değiş

Agalar ben gittim yeni bir psu aldım. Msi MAG A750GN yeni psu. 5070 hala aynı şekilde görüntü karıncalı bozuk veriyor ya da başka monitörde deniyorum hiç görüntü vermiyor. Eski ekran kartı sorunsuz çalışıyor. Ben mi birşeyi yanlış yapıyorum, ya da yaptım ve bozuldu mu kart?

Geri