Lütfen Acil Bu Sistemi Almalı Mıyım

Reaksiyon skoru
19
Bütçe
35000
Bir tane sistem buldum ryzen 5 5600
Rtx 5060 8 gb
16 ram kingston 3200mhz
500 gb ssd
180hz asus monitör
Msi kule tipi soğutucu vs vs ekstra monitör stantıda var 35k fiyat dedi 6 aylık sistem sinerjiden almış faturaları duruyor sizce alınır mı örnek bir tavsiyeniz olurmu bütçem tam 35 40 tan indirdim pazarlıkla

Kullanım amacı ne olacak ona göre bir şey söyleyelim.

Hocam alternatif 40k ya bu var.
ama bütçen ona yetiyorsa okey bence.
2. elde 3600x işlemcili bir iki tane daha sarı sitede 5060 ekran kartlı sistem var onlara da bakılabilir 30k civarı. ya da 5500 işlemcili ama fiyatının 30 k civarına falan geliyor olması lazım yoksa çok pahalı olur.

Ryzen 5 5600 gibi bir işlemcili sistem alacaksanız örneğin ekran kartı 6700xt yada 3060ti en fazla 25k derim ancak bu bütçede 2nci el ddr5 9060 xt li bir sistem bulunabilir belki her halukarda pahalı ve 5600 gibi bir işlemcili sisteme bu kadar para verilmez .
Bütçeniz dahilinde ekran kartı tercihi size kalmış ancak ddr5 sistem bakın bence .

Şöyle bir forum olmasaydı bu insanlar bu sistemlere bu paraları verip alıcak şaka gibi ya

Sistemde mönitör var ama 5600 ve ddr4 lü sistem için fiyat pahalı bence. İndirimler takip edilerek ddr5 li sistem yakın fiyata alınabilir.
Veya 2. el daha iyi uygun sistem bulunabilir.

Kullanım amacı ne olacak ona göre bir şey söyleyelim.
Oyun için valo cs rust gibi gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alınmaz çok pahalı 4-5 lira daha ekleyip sıfır ddr5 kasa alabilirsin

al hatta örnek olarak buna bakabilirsin ddr4 kasaya o parayı verme sakın https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-1440f-rtx-5060-h610m-1tb-ssd-16gb-ram.html
Gerçekten max 35k var yoksa haklısınız

Hocam alternatif 40k ya bu var.
ama bütçen ona yetiyorsa okey bence.
2. elde 3600x işlemcili bir iki tane daha sarı sitede 5060 ekran kartlı sistem var onlara da bakılabilir 30k civarı. ya da 5500 işlemcili ama fiyatının 30 k civarına falan geliyor olması lazım yoksa çok pahalı olur.
Bütçem direk 35 birde yaşadığım yerde aracım yok dışarı çıkamam ve düzcede yaşıyorum piyasa burada kötü parça fazla yok aracımda olmadığı için tek tek toplayamam ondan okeyledim sistemi

Sistemde mönitör var ama 5600 ve ddr4 lü sistem için fiyat pahalı bence. İndirimler takip edilerek ddr5 li sistem yakın fiyata alınabilir.
Veya 2. el daha iyi uygun sistem bulunabilir.
Teşekkür ederim 2. El dışarıdan toplayamam aracım yok düzcede olduğum için parçalarda 2. Elde yok kolay kolay ondan içim ısındı sisteme

35 k ya ikinci el 5060 li sistem toplarsın ddr5
Düzcedeyim burdaki piyasada öyle fazla parça yok istanbul olsa olurdu bir de aracımda yok çevre illere gidemiyorum ondan birazda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,225
Üyeler
196,917
Son üye
bilmiyom01
Geri