Kredi Kartı Limiti Şubeye Gidince Artar mı?

30tl falan faiz alıyor nasıl limit arttıracağımı araştırırken birinin yazısına denk gelmiştim aksine bankalar faizden para kazanıyor sen tam ödeyince para kazanamıyorlar bu da - olarak gidiyor banka için en iyi müşteri borcunu ödeme potansiyeli olan ama tam ödemeyen demişti ben ilk kart çıkardığımda puanım 1200 civarıydı hep tam ödedim tekrar puanıma bakayım dedim 1100lere düşmüş şu an 1450 civarında
Anladım hocam bir de bunu deneyeyim. Yapı Kredi'nin Play kartı nasıldır aktif kullanıyormuşsun? Genç kart olduğundan buna da az limit verirler mi bilemedim fakat kampanyaları güzelmiş

Anladım hocam bir de bunu deneyeyim. Yapı Kredi'nin Play kartı nasıldır aktif kullanıyormuşsun? Genç kart olduğundan buna da az limit verirler mi bilemedim fakat kampanyaları güzelmiş
Genç de 41 play de 15 var play idefix, hb vs. için mükemmel play için öğrenci belgesiyle şubeye gitmen gerekiyor yoksa yıllık kart ücreti keser benden kesmişti geri de alamadım

Genç de 41 play de 15 var play idefix, hb vs. için mükemmel play için öğrenci belgesiyle şubeye gitmen gerekiyor yoksa yıllık kart ücreti keser benden kesmişti geri de alamadım
Öğrenci belgesiyle başvururum. Eko karta göre daha avantajlı geldi

Garanti MH'lerini aradım. Kredi kartımı iptal etmek istiyorum dedim limit yetersizliğinden dolayı. Belki öyle arttırırlar dedim ama nafile. Kadın direkt iptal ediyor 😀 Sonra vazgeçtim

Selam dostlar. Garanti bonus genç kredi kartı var bende. 1300 lira limiti var. Her ay limiti doldurup ödüyorum. Yaklaşık 9 aydır bende. Hala limit artmadı, uygulamadan başvuruyorum anında red. Bir işte çalışmıyorum fakat hayatında sigortalı işe girmemiş insanlara 100-200 bin limitli kredi kartı veriyor bankalar

Uzun lafın kısası şubeye gidince artma ihtimali var mı?
Genç kartt vs limiti çok zor artıyor normal karts geçmeni tavsiye ederim 1 gün sigorta girişim var 3 bankada toplam 175 k limit var
Limitin yüzde altmışını harcayıp kırkını bırakmak en iyi kredi puanını verir. Her salı findeksten ücretsiz kredi notu sorgulayabilirsiniz

Genç kartt vs limiti çok zor artıyor normal karts geçmeni tavsiye ederim 1 gün sigorta girişim var 3 bankada toplam 175 k limit var
Limitin yüzde altmışını harcayıp kırkını bırakmak en iyi kredi puanını verir. Her salı findeksten ücretsiz kredi notu sorgulayabilirsiniz
Birkaç ay daha kullanıp yazın aidatsız bir karta geçeyim diyorum hocam hem bir işe girersem ekstra arttırlar limiti

Limitin %60'ını kullanma taktiğini de uygulayayım bu sürede

Ek olarak hangi kartları kullanıyorsun? Hangi aidatsız kartı önerirsin? Benimde 1.5 aylık bi sigorta girişim var etkiler muhtemelen

Birkaç ay daha kullanıp yazın aidatsız bir karta geçeyim diyorum hocam hem bir işe girersem ekstra arttırlar limiti

Limitin %60'ını kullanma taktiğini de uygulayayım bu sürede

Ek olarak hangi kartları kullanıyorsun? Hangi aidatsız kartı önerirsin? Benimde 1.5 aylık bi sigorta girişim var etkiler muhtemelen
Akbank axess sarı kart
Ziraat kk
Garanti kk

burada ben de öğrenciydim şu kadar limit vermişlerdi gibi yapılan yorumlara fazla itibar etmeyin. son senelerde bu uygulamalar çok fazla kısıtlandı. 2023 öncesinde bankaya selam verseniz min 100k limit ile başlıyordunuz şuan hiç öyle değil.

genç kartlar limit konusunda daha da kısıtlı diğer kartlara nazaran. normal bir kredi kartı çıkartmaya bakın. paraf, maximum ve garanti gayet iyi kampanya konusunda son zamanlarda. örnek vermek gerekirse paraf ile vatanda 25k'ya 13k parafpuan aldım 2 gün önce.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,792
Üyeler
197,297
Son üye
NasiDare
Geri