Ventus
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 495
Stok var.ne ara tükendi stok mu gelecek acaba
Fiyat fena değil
Stok var.ne ara tükendi stok mu gelecek acaba
Fiyat fena değil
evet onu demek istedim zaten, portlar veriyolları evrildikçe anakart değiştirmek zorunlu hale geliyor, kimse 1. nesil ryzen ile aldığı anakartı 5. nesil ile kullanmıyor. O sebeple soket değişmiş değişmemiş çok önemli değil artık.intel doğru yapıyor demiyoruz ama chiptset teknolojisi ve portlarda evriliyor x870 ve x870E arasında veriyolu farkı var bir dünya
Fiziksel olarak takılabiliyor, bios güncellemesi ile çalışabiliyor fakat gen3 ekran kartı ve ssd kullanmak zorunda kalıyorsunuz öyle bir durumda.Galiba diyerek zaten çok bilmediğimi yansıtmak istemiştim ama etkili olmamış. AMD için de elbette var böyle bir durum. B350 ile 5700X kullanmamaları kullanamadıkları anlamına gelmiyor sanırım. O anakarta o işlemci takılabiliyor mu günün sonunda? Bilmiyorum soruyorum sadece.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
INTEL U5 245KF - RTX 5070 - H810M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL U5 245KF - RTX 5070 - H810M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
- sercio14
- Cevaplar: 197
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Şöyle bir sistem bu bayramda yine 50-55'e gelirse direkt çökerim ama affetmem. İntel falan ama çözeriz ilerde bir şekilde![]()
80 binden mi düşmüşŞunu da paylaşmazsınnya![]()
arkadaşlar alıyımı yoksa bekliyimiINTEL U5 245KF - RTX 5060 TI - H810M - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL U5 245KF - RTX 5060 TI - H810M - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sisteme ya da ederine sözüm yok ama 5060 ti harbiden gereksiz pahalı 2 3 k fazla verip 5070 bulabiliyordun 1 hafta önceye kadarBen akakçe üstünden baktım arada indirime giriyor biliyorum. 25k olsun hadi yine fiyat iyi kalıyor tabi intel sistem toplamayı tercih eden için.
ben aldım faturası kesildi kargoya verilmesi bekliyorarkadaşlar alıyımı yoksa bekliyimi
ben biraz daha bekliyecegim güzel amd işlemci, anakart ve soğutucu, kasa gelmesini bekleyecegimben aldım faturası kesildi kargoya verilmesi bekliyor
ben biraz daha bekliyecegim güzel amd işlemci, anakart ve soğutucu, kasa gelmesini bekleyecegim
Anakart değiştirmeye değmez bence PRIME Z890M-PLUS WIFI sadece bu olabilir oda çok koyuyor. 245kf içinde gerekli değil. 265f yükseltirsen olabilirişlemci değilde anakart değiştir deiğiniz varmı anakart upgrade ler en azından 2 k altı seçenek var
Bu fiyata herhangi bir yerde muadili yok bence iyi fiyat, ama daha iyisi gelir mi vatandan veya başka bi yerden bilemiyorum.arkadaşlar alıyımı yoksa bekliyimi
Ucret?git vatana, oradan satıcılara actır ve al sistemi 2/3 gun sonra monteli ve garantili teslim ederler.
fatura kesip garantiyi baslatmaları için mecburi montaj..![]()