🔥İndirim Scope 2 96 NX / Rog Pelta Siyah kulaklık (Nakit iade ile 4863TL)

Nakit iade kampanyası açmışlar şuan kulalnıyorum kulaklık 5k fiyata göre güzel bir kulaklık dışarıda kullanırken boynu rahatsız etmiyor merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
Bu arada gaming genden alırsanız 150tl kargo ücreti var o.O2

2036TL iade kampanyası

ekipman anlatma kampanyası

Ekstra olarak Gaming gecesine giriyor bugün fiyat oalrak daha avantajlo olur mu bilemem
Ama Klavye olarak Rog scope 2 96 wrieless NX switch 5799 civarına düşer diye tahmin ediyorum ekstra olarak 1527 TL Nakit iadesi bulunuyor klavyenin değelendirmek isteyenlere paraf karta 3 taksit mevcut klavyeyide kullanıyorum soruları alabilirim

2 kampanya birleşmiyor maalesef
Resident evil requim kodunu teslim almam 10 gün sürmüştü bunda ne kadar sürer bilemiyorum

Kampanya dahil satıcılar
  • Game Garaj
  • Gaming.Gen.TR
  • Gökkuşağı
  • Eternal
  • Hepsiburada
  • Itopya
  • İncehesap
  • PcKolik
  • Sinerji
  • Tebilon
  • Vatan Bilgisayar
  • Vizyon Bilgisayar
Kod paylaşında daha fazla iade kazanalım benim ürün akşam geliyor kod sallarım.

Cevap verebilecek var mı? IBAN sıkıntı yazan çok duruma açıklama getirebilecek varsa sevinirim. Yoksa nakite başka yoldan çevirmeyi düşünüyorum parafparayı.
İdefix üzerinden eternal satıcısından aldım. Iban hala tr seçeneği için bozuk bende Bulgaristan ibanı üzerinden gönderdim başvurumu. Sonuç bekliyorum.

İdefix üzerinden eternal satıcısından aldım. Iban hala tr seçeneği için bozuk bende Bulgaristan ibanı üzerinden gönderdim başvurumu. Sonuç bekliyorum.
Bu şekilde bbulgaristan üzerinden iban girdiğimizde onaylanabiliyor muymuş bilginiz var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ülke olarak türkiye var fakat seçince TR olmuyor diğer ülkelerin ibanı oluyor yarın bir arayıp soracağım.

Sizde referans kodu var mı acaba?
Referans kodu nereden öğrenebilirim biraz baktım bulamadım asusun sitesinde. 2 ürünüm var bulabilirsem referans kodlarımızı kullanabiliriz.

Son düzenleme:
Bu şekilde bbulgaristan üzerinden iban girdiğimizde onaylanabiliyor muymuş bilginiz var mı?

Referans kodu nereden öğrenebilirim biraz baktım bulamadım asusun sitesinde. 2 ürünüm var bulabilirsem referans kodlarımızı kullanabiliriz.
Benim Bulgaristan'da banka hesabım olduğu için denedim hocam yoksa tr ibanını başında bg olarak girerseniz tabii ki olmaz. Eğer yurt dışı banka hesabınız varsa satın alım ülkesi fark etmeksizin parayı alabiliyormuşuz tek fark para euro olarak yatar.

hoıcam 27 nisan öncesi alınan ürünler sayılmıyormuş 27 nisandan sonra alınması lazım referans için.

Düzeldi mi IBAN gençler?

Hocam ibanı kabul etmiyor etse gireceğim
Niye ki ibanla geri ödeme yapıyor normalde

Hocam konuyu anlamadım. Asus TR ibanlarına cashback yapamıyor mu yani. O halde cashback yalan oluyor

Niye ki ibanla geri ödeme yapıyor normalde

Hocam konuyu anlamadım. Asus TR ibanlarına cashback yapamıyor mu yani. O halde cashback yalan oluyor
Belki ilerleyen tarihte düzelir hocam daha vakit bol. Ben beklemek istemediğim için yaptım.

Benim Bulgaristan'da banka hesabım olduğu için denedim hocam yoksa tr ibanını başında bg olarak girerseniz tabii ki olmaz. Eğer yurt dışı banka hesabınız varsa satın alım ülkesi fark etmeksizin parayı alabiliyormuşuz tek fark para euro olarak yatar.
hocam amazon.de de trdeki depo gibi ama daha iyi firsatlar oluyor onlara baktiniz mi hic

hocam amazon.de de trdeki depo gibi ama daha iyi firsatlar oluyor onlara baktiniz mi hic
Pek bilgim yok hocam, bizim gümrüğümüzden geçiyor mu nasıl oluyor falan bilmem. Avrupada ikamet etmiyorum şuanlık, o yüzden gidip alsam yol parasıyla beraber aynı fiyata gelir indirim kalmaz diye düşünüyorum.

Pek bilgim yok hocam, bizim gümrüğümüzden geçiyor mu nasıl oluyor falan bilmem. Avrupada ikamet etmiyorum şuanlık, o yüzden gidip alsam yol parasıyla beraber aynı fiyata gelir indirim kalmaz diye düşünüyorum.
anladim surekli gidip geliyorsunuz sanmistim hocam :D

Geri