AMYG
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 601
hot swap değil şıkır şıkır blue switch kasa boş aydınlatma rgb sadece keycaps için alacaksan alınırKlavye çok mu kötü? kablolu zateb sevmiyorum da
hot swap değil şıkır şıkır blue switch kasa boş aydınlatma rgb sadece keycaps için alacaksan alınırKlavye çok mu kötü? kablolu zateb sevmiyorum da
kanka bişiy sorabilirmiyim sana bu gamepadi 2 gün önce sipariş ettim kargoda şuan nasıdır acaba forza horizon 6 için bide efootbal 2026 için aldım iyi midir?kalvye alınmaz gamepad alınır ikisine de sahibim sorusu olan sorabilir
Ben dediğin oyunları oynamıyorum Hogwards legacy ile çok memnun kaldım satıcı dürüst adam. Değişim vs yapar bir sıkıntı olursa (kefil değilim sadece bana iyi davrandı ve anlayışlı biriydi.) memnun edeceğini düşünüyorum.kanka bişiy sorabilirmiyim sana bu gamepadi 2 gün önce sipariş ettim kargoda şuan nasıdır acaba forza horizon 6 için bide efootbal 2026 için aldım iyi midir?
Kalvyede ne sıkıntı var hocamkalvye alınmaz gamepad alınır ikisine de sahibim sorusu olan sorabilir
Sıkıntı yok ama paranı vereceğin tek şey keycaps. Aydınlatma kötü Hotswap DEĞİL aydınlatma rgb kasa içi bomboşKalvyede ne sıkıntı var hocam
gamepad forza horizon 6 için iyi mi ölü bölge var mı triggerlarda?kalvye alınmaz gamepad alınır ikisine de sahibim sorusu olan sorabilir
hall effect death zone gözlemlemedimgamepad forza horizon 6 için iyi mi ölü bölge var mı triggerlarda?
kanka mrb secuzi gamepad elime ulaştı fakat kablosu kısa geldi ne yapabilirm acabakalvye alınmaz gamepad alınır ikisine de sahibim sorusu olan sorabilir
niye kablo ile kullanıyorsun hocam? şarjı gayet uzun gidiyor.kanka mrb secuzi gamepad elime ulaştı fakat kablosu kısa geldi ne yapabilirm acaba
bulutut yok pcde windows 11 kullanıyorum kutunun içinden usb takmak için bişiy çıktıniye kablo ile kullanıyorsun hocam? şarjı gayet uzun gidiyor.