ddr4 toplamak zorundasın o bütçeye. r5 5600 + rtx3060 / rx6600 kombosu yapılabilirMerhaba PC toplamayü düşünüyorum baya bilgim var ama fiyatlar aşırı pahalı 20k ya toplanabilecek en iyi sistem (parça bulunabilen) yazabilirmusiniz yada ikinci elde olan 20k ya sistem şimdiden teşekkürler
Ztn aklımda ddr4 var Yani şöyle bildiğiniz parça var mı 2. Elde veya direk 5600 rtx 3060 ikinci elde varsa link atarmisinizddr4 toplamak zorundasın o bütçeye. r5 5600 + rtx3060 / rx6600 kombosu yapılabilir
20k ya direk öyle sistem bulamazsın diye düşünüyorum herkes bomba fiyatlara koyuyor kendin araştırıp ikinci el topla hem her şey istediğin gibi olur ama şimdiden söyliyeyim ikinci el ucuza r5 5600 bulmak hiç kolay değil ben de ddr4 dizecektim baktım olmuyor ddr5 dizmeye başladım devam ediyorum halaZtn aklımda ddr4 var Yani şöyle bildiğiniz parça var mı 2. Elde veya direk 5600 rtx 3060 ikinci elde varsa link atarmisiniz
Tahmini araştirsam ne kadar sürede dizerim sence20k ya direk öyle sistem bulamazsın diye düşünüyorum herkes bomba fiyatlara koyuyor kendin araştırıp ikinci el topla hem her şey istediğin gibi olur ama şimdiden söyliyeyim ikinci el ucuza r5 5600 bulmak hiç kolay değil ben de ddr4 dizecektim baktım olmuyor ddr5 dizmeye başladım devam ediyorum hala
1 2 ayda zorlasanız 6700xt 5 5600 dizersiniz gibiTahmini araştirsam ne kadar sürede dizerim sence
paran hazırsa 1-2 haftadada dizersin. önemli olan acelenin olup olmaması. acelem yok dersen 1 ay içinde keyfinle diz indirim kovalayarak + ikinci el temiz ürünler arayarakTahmini araştirsam ne kadar sürede dizerim sence
Reis bende onu sorcaktim acelem yok ama şu varki diyelim işlemci aldım PC geri kalan parçaları da 2 hafta sonra dizdim ya bu işlemci arızalı çıkarsaparan hazırsa 1-2 haftadada dizersin. önemli olan acelenin olup olmaması. acelem yok dersen 1 ay içinde keyfinle diz indirim kovalayarak + ikinci el temiz ürünler arayarak
kanka işte o bu işin riskli kısmı ben mesela anakart ve işlemciyi aldım ikinci el şuan duruyor kenarda çalışıyormu bilmiyorum sistemi dizerim çalışmaz ise 1 bardak soğuk su içerim ama ürünleri aldığım 2 satıcıda çalışan sistemden söktü ve kfg var ama sana tavsiyem anakartı sıfır alReis bende onu sorcaktim acelem yok ama şu varki diyelim işlemci aldım PC geri kalan parçaları da 2 hafta sonra dizdim ya bu işlemci arızalı çıkarsa
o tarz parçaların yakında zamanda yapılan testini iste yoksa da almadan test et mutlaka satıcının yanında yada başka yerde. işlemci ram falan kolay kolay bozulan parçalar değil ama enazından testi yoksa onu pazarlıkta kullanabilirsinReis bende onu sorcaktim acelem yok ama şu varki diyelim işlemci aldım PC geri kalan parçaları da 2 hafta sonra dizdim ya bu işlemci arızalı çıkarsa
Sahibinden 25k ya ryzen 5 3600 rtx 3060 12gb var temiz ssdi sağlığı 85 alınır mı? kendim toplama fln yapamam gibi daha önce yapmadimddr4 toplamak zorundasın o bütçeye. r5 5600 + rtx3060 / rx6600 kombosu yapılabilir
Bence bu değmezSahibinden 25k ya ryzen 5 3600 rtx 3060 12gb var temiz ssdi sağlığı 85 alınır mı? kendim toplama fln yapamam gibi daha önce yapmadim
Ztn satıcısı garip adammi kendim garantili bir şey alcam ya vatan itopyadanBence bu değmez