🔥İndirim Amazon Kahvelerde Indırım 2. Ürüne Yüzde 40

çekirdek kahve önerisi olan var mı

bende bu sorunlar üniversiteden beri var (2008) 2 kere helicobacter pylori tedavisi oldum 2sindede komple temizlendi ama benim şikayetlerim hep devam etti sonradan bir doktor akıl etti safra kesene bakalım dedi bam 2.5cm taş 3 4 sene geciktirdim ameliyatı bir tane profesör küçültürüz taşı dedi SAFRAX diye bir ilaç 1 sene kullandım bir şey olmadı yani demem o ki safra kesene baktır benim ameliyat olduğum gün 17 yaşında bir kızcağız safra kesesi ameliyatı oldu bence geciktirmeden bir gastroenteroloji doktoruna görün randevu alamıyorsan aile hekiminden destek iste ben 1 ay içinde hallettim hepsini 2 haftasını kendim geciktirmişimdir.
Peki hocam şikayetler benzer miydi?

Çekirdek kahve olarak öneriniz var mı
Çekirdek kahve üretimi ve satışı yapıyorum aynı zamanda kendi kafemde var ürünlerim gayet kaliteli dışarıda premium diye satılan çekirdekleri ben normal fiyatlarına satıyorum eğerki iletişime geçmek isterseniz numara bırakıyorum hem kahveyi anlatırım hemde fiyatlar hakkında bilgi veririm

Çekirdek kahve olarak öneriniz var mı
bende filtre kahve makinesi var ezelden beri espresso makinem hiç olmadı dönüp dolaşıp mehmet efendiye geliyorum her seferinde çekirdeği varsa deneyebilirsin. bayatlatmadan bitirebileceğin kadar al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,091
Üyeler
196,891
Son üye
caesar142
Geri