🔥İndirim Pny Geforce Rtx 5070 Oc 32.999 Tl 6-9 Taksit

evet biraz çılgın olabilirim o konuda i9 10850k sistem varken sırf güncel olsun diye ultra 7 270k plus sistem kurdum
Yatırımını noctua fanlara yap hocam :) 10 15 yıldır aynı fanı kullananlar var.

evet biraz çılgın olabilirim o konuda i9 10850k sistem varken sırf güncel olsun diye ultra 7 270k plus sistem kurdum
Elimde 10850K olsa belki 10 sene kullanırdım, 9100F yi bile bayadır kullanıyorum hafiften yetersiz kalsa da yükseltecek işlemci bulamıyorum nasıl şak diye DDR5 geçtiniz siz öyle 😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yerim ışığı hocam noctua kullanılmazmı 😅
Işığı olmamasını tercih ederim şahsen, ama onun sisteminde renk uyumu sıkıntı oluyordur belki, aynı sebeple elimdeki 2 Artic BioniX fanı kullanmıyorum ben de.

Elimde 10850K olsa belki 10 sene kullanırdım, 9100F yi bile bayadır kullanıyorum hafiften yetersiz kalsa da yükseltecek işlemci bulamıyorum nasıl şak diye DDR5 geçtiniz siz öyle 😅

Işığı olmamasını tercih ederim şahsen, ama onun sisteminde renk uyumu sıkıntı oluyordur belki, aynı sebeple elimdeki 2 Artic BioniX fanı kullanmıyorum ben de.
sistemde 2 tane fan kontrolcü 1 tane argb çoğaltıcı var hatta işlemci soğutucu boruları için bile ışığım var gündüz kullanımda hepsi açık ama gece 1 tuşla tam sessiz ve ışıksız bir makinaya dönüyor kasamda aşağıdaki gibiydi şimdi tuf 502 ye geçtim

Hocam ihtiyacın var mı yokmu ben bilemem :) Ama oynamıyorsan imzadaki sistem oyun sistemi niye var
almışken uzun vadeli olsun dedim lol mt2 pubg oynuyorum ara sıra sadece

eğer oyun oynamıyorsanız gereksiz masraf bence 31750 ye inno 3d aldım 9 taksit bende şuan gereksiz geldi banada bende sizin gibi oyun oynamayan biriydim sadece 9 taksit avantajı cezbetti
benimde aynı güncel ekran kartı alayım hemde uzun süreli taksit

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,090
Üyeler
196,890
Son üye
mirbugra0
Geri