❌İndirim Bitti! Boyner Tişörtlerde 99tl'den Başlayan Fiyatlar

Hb kupon verdi mi iptal olunca?

iade süreci bitsin 20 seneye yakındır hesabım kapattırıcam faturayı yanlışlıkla dayımın
Hb kupon verdi mi iptal olunca?
5 kere özür dilediler başka bir şey demediler bana her mesaj arası 4 dk bekledi zaten hızlı cevap hak getire

Ulan ihtiyaç vardı boynere adım da atmam daha kendi uygulamasından alanlara gönderip hbdekine göndermiyorsa yazık

Kupon alabilen olursa yazsın biz de yazalım 12 tane aldım hepsi iptal yemiş

Geçen 86 tllik tost makinesi iptal diye 150 TL vermişti birgun sonra. Bunda da 150 verir sanırım. Kupon vermiyor hediye çeki. Kuponun üstüne kullanabilirsiniz

Kupon tanımlanacak dedi müşteri hizmetleri

Son düzenleme:
müşteri hizmetlerinden cevap

Ekler

• 1000305257.webp
    1000305257.webp
    98.8 KB · Hit: 58
Toplu alımda kupon süreci yokmuş, fiyat uygun olmasa aynı sayıda tshirt alsam yine toplu alım diye iptal edecekler miydi acaba 🤬

Toplu alımda kupon süreci yokmuş, fiyat uygun olmasa aynı sayıda tshirt alsam yine toplu alım diye iptal edecekler miydi acaba 🤬
Ben müşteri hizmetleriyle sesli konuştum, boynerin fiyat hatası yüzünden iptal oluyormuş, boynerin mağazasını kapatmış hb. Herkese de otomatik hediye çeki yüklenecek müşteri hizmetlerinden kayıt açmanıza gerek yok dedi. Kesin bilgidir az önce amirimden aldım bilgiyi dedi.

HB'dan alınanlar iptal, sitesinden aldıklarımın faturası kesilmiş bakalım ne kadar kupon verecekler.

Geri