🔥İndirim Ugreen Pcıe 4.0 Nvme Adaptörü (Ssd Genişletme )655.37 Tl

GGbaba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,468
Akakçede daha düşük fiyatlar görmüş ama bana denk gelmedi hiç. 2230 desteği olması Harika nvme slotu yetmeyenler için harika bir ürün bence.
1778741740048.webp

PCIE 3.0 2 ürün daha var konu altına onlarıda ekliyorum

Meret aldıktan sonra indirime girer zaten . İhtiyacı olana güzel ürün ben dark aldım zaten soğutucuda işin içine girince bedavdan biraz pahalı oluyor

Hocam bende bir tane ssd slotu var. Bunu alınca iki tane takabiliyor muyum şimdi?

Hocam bende bir tane ssd slotu var. Bunu alınca iki tane takabiliyor muyum şimdi?
anakartında ekran kartı slotundan bağımsız pci express portun varsa takabilirsin anakartın nedir?

Meret aldıktan sonra indirime girer zaten . İhtiyacı olana güzel ürün ben dark aldım zaten soğutucuda işin içine girince bedavdan biraz pahalı oluyor
işe yarıyor mu hızın tamamını alabiliyor musun ssdde

hocam internetten baktığıma göre ekran kartı harici pcie x1 yuvaları var anakartın bu ürünler x1 yuvalarına uyumlu değil.
Ugreen adaptörün fiziksel ucu x4/x8/x16 yuvalarına uyumlu görünse de, arkası açık PCIe x1 yuvalarına veya direkt x1 yuvalarına (adaptörün pin yapısı izin verdiği sürece) takılabilir. Ancak burada bir hız kısıtlaması devreye girecek. yapay zeka böyle diyor hocam ne kadar doğrudur bilmiyorum
Zamanında sorduğumda burdan biri de bana aynı şeyi demişti.

Geri