Asus Rog Harpe Ace Aimlab Edition Alınır mı?

xelss

80+
Reaksiyon skoru
2
Bu mouse alınır mı hem de cashback var 2.7k ya geliyor. Palm gibi tutuyorum tam palm değil ve elim 20cm. Ayrıca çıtırdan mousepad öneriniz varsa beklerim.

Bu mouse alınır mı hem de cashback var 2.7k ya geliyor. Palm gibi tutuyorum tam palm değil ve elim 20cm. Ayrıca çıtırdan mousepad öneriniz varsa beklerim.
wraith deki mouselerede bakabilirsin fp mouseler var bende kullanıyorum. mousepad olarakta steelseries qck+ alabilirsin bayağı iyi

wraith deki mouselerede bakabilirsin fp mouseler var bende kullanıyorum. mousepad olarakta steelseries qck+ alabilirsin bayağı iyi
teşekkürler atk gibi mouselara da baktım ama kulaklık ve laptop asus diye asus mouse almaya yakınım. mousepad de qck kullanıyodum baya iyi ama dikişsiz olması çok kötü bileğimden dolayı soyuluyor

wraihtten ürün mürün almayın

servis olarak kötü hizmet veriyolar, sıfır ürün alıyorsun anında bahane buluyolar vs vs uğraşmayın derim tabi sizin bileceğiniz iş geçen gün switch aldım iade ettirmediler 3. günde napayım sesini beğenmedim yani thhyle alacam paramı

servis olarak kötü hizmet veriyolar, sıfır ürün alıyorsun anında bahane buluyolar vs vs uğraşmayın derim tabi sizin bileceğiniz iş geçen gün switch aldım iade ettirmediler 3. günde napayım sesini beğenmedim yani thhyle alacam paramı
anladım hocam sanalmarketim diye bi site var forumlarda bi sıkıntısını görmedim oradan dediğim asus mouse u alacağım yüksek ihtimal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,045
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri