Kurulu olduğundan ekstra pahalı olurBurak Şolt Instagram üzerinden böyle bir şey paylaşmış siteye baktığımda bulamadım ama 150 Dolara tekabül ediyor.
Alıntıyı görüntüle
Paylaşan kişi dediğin, Donanım haber editörü ne diye şikayet edeceksin ki? Böyle bir şey gelmiştir eline paylaşmış herhangi bir şey yazmamış ki.alenen bir bilgiyi yanlış yaymaktan cimere şikayet etsek ya şu şeyi instagramda paylaşan kişiyi ?
steami yanlislikla yazdim xbox ps store iste neyse pcyede cok gec cikarmazlar bence 1 yili bulmazamerikada gamestop yada benzeri bi firma tam emin degilim hangisi oldugundan bazi yayincilara 18 mayista gta 6 onsiparise acilicak diye mailler gondermis muhtemelen dogrudur fiyat konusunda ise zaten vatan fiziksel oyunu kendi karini koyup keyfine gore satiyor steamde 60/70/80 ne olursa artik bu fiyata cok takilmayin
Best Buy olayı doğru zaten (marketing kısmı impact firması hacklendi mi bilinmiyor da sanmıyorum açıklama yaparlardı)amerikada gamestop yada benzeri bi firma tam emin degilim hangisi oldugundan bazi yayincilara 18 mayista gta 6 onsiparise acilicak diye mailler gondermis muhtemelen dogrudur fiyat konusunda ise zaten vatan fiziksel oyunu kendi karini koyup keyfine gore satiyor steamde 60/70/80 ne olursa artik bu fiyata cok takilmayin