Gta 6, Vatan Bilgisayar'da Ön Siparişle 6.799 Tl [Ön Sipariş]

Ona bakarsak Greedfall da var. Bilerek Kaynaklı paylaştım. Akıbeti ne olur bilemiyorum.

1778754004409.webp

70 dolardan çıkar. Pc için ön siparişler daha gelmez steam e geldiği gibi çekerim.

Fiyat gayet normal bu arada FC26 ultimate sürümünü 3600 TL'ye aldım. Forza Horizion 6 mesela 69 dolar ultimate sürümü. Bir senelik oyun bunlar. GTA'yı yıllarca oynarsın, hikayeli modu var, onlinesi var. Sürekli güncelleme gelecek. Değer yani verilen o paraya. Öyle 5-6 ay oynayacağınız bir oyun değil. Ayrıca kutulu dijitale göre daha pahalı olur her zaman.

alenen bir bilgiyi yanlış yaymaktan cimere şikayet etsek ya şu şeyi instagramda paylaşan kişiyi ?

Yabancı kaynaklar sterlin üzerinden belirlemiş. PC 70 olarak geçiyor. Konsol için 80-90 olabilir demişler. Yani bugün belli olur belki ama 18'inde satışa açılacağı için fiyatlar fake de olabilir tabi.

alenen bir bilgiyi yanlış yaymaktan cimere şikayet etsek ya şu şeyi instagramda paylaşan kişiyi ?
Paylaşan kişi dediğin, Donanım haber editörü ne diye şikayet edeceksin ki? Böyle bir şey gelmiştir eline paylaşmış herhangi bir şey yazmamış ki.

amerikada gamestop yada benzeri bi firma tam emin degilim hangisi oldugundan bazi yayincilara 18 mayista gta 6 onsiparise acilicak diye mailler gondermis muhtemelen dogrudur fiyat konusunda ise zaten vatan fiziksel oyunu kendi karini koyup keyfine gore satiyor steamde 60/70/80 ne olursa artik bu fiyata cok takilmayin

amerikada gamestop yada benzeri bi firma tam emin degilim hangisi oldugundan bazi yayincilara 18 mayista gta 6 onsiparise acilicak diye mailler gondermis muhtemelen dogrudur fiyat konusunda ise zaten vatan fiziksel oyunu kendi karini koyup keyfine gore satiyor steamde 60/70/80 ne olursa artik bu fiyata cok takilmayin
steami yanlislikla yazdim xbox ps store iste neyse pcyede cok gec cikarmazlar bence 1 yili bulmaz

Best Buy olayı doğru zaten (marketing kısmı impact firması hacklendi mi bilinmiyor da sanmıyorum açıklama yaparlardı)
ama bu Vatan postu fake duruyor eğer linki sitesi vs. yoksa.

yapıkredi sağolsun her ay steamde 10 dolar atıyorum beleşe getireceğim gtayı

Kredi çeker yine alırım ama PC deyim ağa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,982
Üyeler
196,867
Son üye
Black_Eagle58
Geri