55k-60k Arası Tavsiye Oem Sistem

Reaksiyon skoru
0
Merhaba,

Oyun ve yazılım odaklı 55-60k arasında bütçem mevcut OEM paketi toplayarak uğraşmadan direkt satın almak istiyorum bazen de taksit avantajları bana iyi geliyor. Önerebiliceğiniz toplanmıs sıstem veya sık sık sıstem toplayan ınfluencerlar var mıdır? kıymetli desteklerinizi, OEM tasiyelerinizi rica edebilir miyim ?

Merhaba,

Oyun ve yazılım odaklı 55-60k arasında bütçem mevcut OEM paketi toplayarak uğraşmadan direkt satın almak istiyorum bazen de taksit avantajları bana iyi geliyor. Önerebiliceğiniz toplanmıs sıstem veya sık sık sıstem toplayan ınfluencerlar var mıdır? kıymetli desteklerinizi, OEM tasiyelerinizi rica edebilir miyim ?
Anakartı B650M-R
SSD Lexar NQ790 1TB
Kasa XPG Valor 750w GOLD seçip alabilirsin. 2000 TL değerinde klavye hediyesi var klavyen yoksa güzel olabilir. Fırsatları kovalarsan daha uyguna denk getirebilirsin tabi ama hiç uğraşmıyım tüm parçalar belli bir seviyede kaliteli olsun dersen bu ürün tam sana göre.

Anakartı B650M-R
SSD Lexar NQ790 1TB
Kasa XPG Valor 750w GOLD seçip alabilirsin. 2000 TL değerinde klavye hediyesi var klavyen yoksa güzel olabilir. Fırsatları kovalarsan daha uyguna denk getirebilirsin tabi ama hiç uğraşmıyım tüm parçalar belli bir seviyede kaliteli olsun dersen bu ürün tam sana göre.
60635 tl yapıyor ki
bence o hediye klavyenin parası çıkıyor

Anakartı B650M-R
SSD Lexar NQ790 1TB
Bu gaming genin gece mece olayları yok mu? Tamam diğer sitelere nazaran şu an eh işte fiyatları var da merak ettim.

Merhaba,

taksit imkanı için
kullacağınız kredi kartlarından da bahsederseniz
en uygun şartlarda alınabilecek sitelere bakarız

Bu gaming genin gece mece olayları yok mu? Tamam diğer sitelere nazaran şu an eh işte fiyatları var da merak ettim.
Valla yok ya. Heriflerde taksit maksit yok ama geçen ram indirimi yapmışlardı güzeldi o. Hızlı bitti zaten stokları.

Valla yok ya. Heriflerde taksit maksit yok ama geçen ram indirimi yapmışlardı güzeldi o. Hızlı bitti zaten stokları.
gaming gecesinde parafa 3 bazen maximuma 3 taksit var

bir de gördünüz mü bilmiyorum
peşin fiyatına 6 taksit diye bir seçenek açmışlar
orda köklemişler fiyatı

Merhaba,

60 lara çıkabiliyosan ve illa taksit olsun diyorsan önerim şu sistem

nakit var diyorsanda itopya, gaming gen tr deki ryzen 5 7500f ve rtx 5070 li DDR5 sistemlere bak hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,404
Üyeler
195,618
Son üye
TRaskerAS3437
Geri