❌İndirim Bitti! Vatan 14 Mayıs Sistem 12700kf - Rtx 5070 55998₺

bu sorunlu işlemcilerdenmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum oksit muhabbetli olan ?

12 13 14.nesil i7 i9 performans sorunları vardı. Bilgisi olan hatırlayan yazabilir. Bilmeyen olabilir

ya varya işlemci herşeyi bozuyor dünkü sistemde 245kf vardı aynı şekilde bunada bekliyordum belliki beklemeye devam edeceğim

Sorunlu işlemcilerden değil 12. nesiller, 13. ve 14te vardı o problem. Voltaj sorunu yüzünden işlemci kendini kızartıyordu. Zaten bios güncellemesi ile çözüldü.

dünkü sisteminde bu sisteminde stoğu bitmedi (bence akşam da bitmeyecek) piyasa artık doydu stok eritme sistemlere ya aşırı iyi fiyattan satmaları lazım ya da iyi parçalarla ederinin biraz altına satmaları lazım.
Bayram - Karne sistemleri de gelir ilerleyen günlerde
ben vatanın yerinde olsam 19 mayısta giriş-orta segmentlerde kırmızı beyaz bir sistem çıkarırdım

245F yapsalar 5k da ucuzlarsa satın alırım.

evet sizce alınır mı bende aslında 5070 sistem arıyordum. İntel sistem sorun çıkarır mı ? Ekleme yapabilir miyim

COUGAR UNIFACE 850W 80 PLUS GOLD 4x120mm RGB E-ATX SİYAH GAMING KASA

COUGAR POSEIDON ELITE ARGB 240 2x120mm FANLI İŞLEMCİ SIVI SOĞUTUCU

BU İKİ ÖZELEŞTİRMEYİ YAPABİLİRSİN İNTEL ANAKARTLARDAN ÇOK ANLAMIYORUM ONU Bİ ARAŞTIR AMA BEN OLSAM BU İŞLEMCİ İLE ANA KARTI Bİ SÜRE KULANIR SATIŞA KOYARIM AM5 E GEÇERİM 7800X3D Lİ SİSTEME GEÇERİM MİS GİBİ OLUR 14K BAZINDA BİŞİ BU İŞLEMCİ 7800X3D DE AYNI FİYAT BU ÖZELLEŞTİRMELER İLE 62K BANDINA GELİYOR PSU ÖNEMLİ HELE BÖYLE GÜÇLÜ BİR EKRAM KARTI İÇİN

anakart b760 olsa alınırmış.

Geri