Gigabayt Rx 9060 Xt 16 Gb Görüntü Vermeme Sorunu

Reaksiyon skoru
4
aldım ekran kartı 4 kere garantiye gitti geldi ürün çalışıyor ama diyelim bugun kullandın kapattın sabah açıyon görüntü vermiyor yeniden başlatiyon veriyor sorunsuz çalışıyor 1 hatta içinde 1 kere daha yapiyor garanti üründe sorun yok sistemin sorun var diyip geri gönderdi 4 cü kez rx 6600 kullaninca hiç bir problem yaşamıyorum ikiside ayni marka modelleri farkli ama bunu neden yapar bilgisi olan varmı anakarttan gen 3 de açtım sistem DDR 4 3000 mhz işlemci 12100 f i3

Psu nedir ? Bir de ekran kartının display port ve hdmi portunu farklı farklı denedin mi ?

Bios güncel mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Psu nedir ? Bir de ekran kartının display port ve hdmi portunu farklı farklı denedin mi ?
Olabilir belki de başka bir kanaldan başlıyor monitor mesela dp bağlıyken açarken hdmi geçiyorsa

Anakarttan işlemci gpusunu (f olması önemli değil) kapatın bir de pcie modunu değiştirmeyi deneyin. Otomatikte ise kartın desteklediği modu (4.0-5.0 vs) seçin.

DDU ile tüm ekran kartı driverlarını temizleyip, AMD sitesi üzerinden en güncel driver kurulumunu yapınız.

Hdm bağlı rx 6600 kullaninca sorun yok yeni aldim 9060 xt 16 sorun yaşıyorum

850 hing power

DDU ile tüm ekran kartı driverlarını temizleyip, AMD sitesi üzerinden en güncel driver kurulumunu yapınız.
temiz kurulum yaptim güncel driveri kurdum

Bios güncel mi

Olabilir belki de başka bir kanaldan başlıyor monitor mesela dp bağlıyken açarken hdmi geçiyorsa
Bios guncel

Güç kaynağında çeviri herhangi bir adaptör kullanıyor musunuz? Görüntü kablonuz kaliteli mi?

Driver sorunu olabilir. Reddit üzerinden sorunsuz versiyonları araştırın. Bende bir kaç yıl önce RX5700 ile buna yakın bir problem yaşamıştım. Bir sonraki driver güncellemesinde çözüldü.
RX 6600 takinca sorunsuz calisiyor bu karta gecince bazen goruntu vermiyor

Driver sorunu olabilir. Reddit üzerinden sorunsuz versiyonları araştırın. Bende bir kaç yıl önce RX5700 ile buna yakın bir problem yaşamıştım. Bir sonraki driver güncellemesinde çözüldü.
Driverle goruntu vermemesinin alakası olmaması lazim sonuçta pc açılmıyor

Driverle goruntu vermemesinin alakası olmaması lazim sonuçta pc açılm
"Rx 9060 Xt stable driver" şeklinde araştırma yapmanızı tavsiye ediyorum.
Akşam bakabilirim şimdiden çok teşekkur ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,032
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri