❌İndirim Bitti! Thermalright Am5 İşlemci Güçlendirme Kiti + Tf7 Termal Macun - 499 ₺ 🔥🔥🔥

bu ürün uzun vadede anakartın işlemci tarafında oluşacak bombelenmeyi önler. O bölgede yamukluk oluşur, soğutucu tam temas edemez bu gibi sorunları önler.

Açıkçası AM5 bir sistemim yok fakat geçmeyi düşünüyorum sırf bu sebepten ve termal macundan dolayı aldım. Konu için teşekkürler.

fark oluyor mu acaba braket ile

Çöktüm hocam, teşekkürler.

bende sipariş verdim. macunu sürdükten sonra macunun işlemcinin köşelerinde lehimlere kadar gitmesi çok sinir bozucu oluyodu. doğru takılırsa macun düzgün yayılıp güzel soğutma performansı gösterebiliyor. AM5 için fazla gerekli değil fakat intel işlemcilerde bu kitler lazım oluyor. intelin işlemciler dikdörtgen olduğundan baskıyı üst ve alta veriyor ve ilerki dönemlerde işlemci yamulmaya başlıyor. AMD kare yaptığından çokta gerek yok yani. almak isteyenler sadece macun sürmesi kolaylaşsın diye alsın.

Bende var sıcaklığa hiç bir etkisi yok sadece temiz görünüm ve macun sürme kolaylığı diyelim.

Bu paketten çıkan tf7 ile tek satılan tf7 macunun ambalajı farklı gibi. İkiside aynı üründür değil mi?
Aynı ürünler 2gr olarak geliyor. Soğutucu gibi ürünlerin yanında gelenler koyu gri ambalaj şeklinde. Perakende ayrı olarak satılanların ambalajı farklı ürün içerik olarak aynı.

Geri