Deepcool Lt720 Rgb "Pp44384" Kodu ile 3648 Tl

Bu ürünün garantisi kaç yıl en az üç yıl önce almıştım garantiye göndersem en azından bakım yaparlar mı ücretsiz

Bu ürünün garantisi kaç yıl en az üç yıl önce almıştım garantiye göndersem en azından bakım yaparlar mı ücretsiz
Bakımlık bir durum yok aio soğutucularda fanların ve radyatörün tozunu alırsan termal macun yenilersin 6 ayda bir yada senede sana kalmış ancak o kadar
Lt720 model olarak biraz eskidi ama halen alınır fiyat da çok iyi

Bakımlık bir durum yok aio soğutucularda fanların ve radyatörün tozunu alırsan termal macun yenilersin 6 ayda bir yada senede sana kalmış ancak o kadar
Lt720 model olarak biraz eskidi ama halen alınır fiyat da çok iyi
İçindeki sıvının değişmesi gerektiğini söyleyenler var bir de çok ses çıkarıyor temizlediğim halde bir bakılsa iyi olacak

İçindeki sıvının değişmesi gerektiğini söyleyenler var bir de çok ses çıkarıyor temizlediğim halde bir bakılsa iyi olacak
Sıvının değişmesi konusunda emin değilim hiç duymadım ancak enermax liqmaxflo içinden yedek şişe çıkmıştı bir ara deneyeyim dedim çok çileli bence gerek yok ses konusunda pompa arızası olabilir bu herkes farklı bir şey söylüyor ama pompanın 100% çalışmaması gerek bence bios dan ayarlanıp %70 iyidir bence ayrıca fan ayarı da şart

relase date 2 yılı önce raf ömrü tamalamış

Almayın aldırmayın pişman olursunuz. Felaketin ötesinde rahatsız edici pompada cızırtı sesi var ve yüzlerce konusu var redditte kronik sorunlu cihaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,404
Üyeler
195,618
Son üye
TRaskerAS3437
Geri