Pc De Video İzlerken Mouse Oynatınca Anlık Siyah Ekran Gelip Gidiyor

Reload

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
343
Pcde video izliyorum youtube üzerinden belli bi süre geçtikten sonra sanırım değişkenlik gösteriyor siyah bi ekran geliyor milisaniyelik ve sanki renklerde hafif değişimler oluyor mouse tekrar oynatınca aynı şekilde siyah ekran geliyor yine anlık eski haline dönüyor sebebi nedir nasıl çözebilirim
bilgisayar bileşenleri
4060ti zotac ekran kartı
ktc h27t22c olması gerekiyor monitör markası
arkadaşlar sanırım çözdüm ekran bpc ayarımı 10 bpc yapmıştım şimdi 8 e çektim çözüldü gibi şuanlık aslında monitörüm 10 destekliyor olması lazım ama neden sorun oldu bilmiyorum

Son düzenleme:
rx570'te oluyordu bende mouseda çok hafif takılıyor mu? böyle o gelen siyah ekranla beraber

brave dene kendi reklam engelleyicisi engelliyor youtube unkileri

ne yapılabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada normal kullanımdada oluyor mu hi. dikkat etmedim genelde hareket ediyor mouse videoda gözüme çarptı tarayıcı da opera
İllaki reklam çıkmasın diye eklentilerden adblock falan acmissindir onları kapat öyle dene sadece youtubeda oluyorsa bununla alakalıdir

rx570'te oluyordu bende mouseda çok hafif takılıyor mu? böyle o gelen siyah ekranla beraber
çok milisaniyelik oluyor anlayamıyorum takılıyor mu

İllaki reklam çıkmasın diye eklentilerden adblock falan acmissindir onları kapat öyle dene sadece youtubeda oluyorsa bununla alakalıdir
normal şuan bırakacağım forumda bakalım olacak mı

yok olmadı gibi bi süre bekledim ytde sanırım bir daha denicem ytde

çok milisaniyelik oluyor anlayamıyorum takılıyor mu

normal şuan bırakacağım forumda bakalım olacak mı
Bende öyle oluyordu şöyle ki ilk format attığında windows kendisi bir driver yüklüyor ya otomatik ekran kartı için ondayken sorun olmuyordu ama sitesinden kendi driver indirince o videolardaki siyah ekran gelip gitmesi ve fareyi oynatınca youtubun durup siyah olup hızlıca geri gelmesi oluyordu ama sen önce eklentiler olmadan dene belki arkadaşların dediği gibi eklentiler yüzündendir

bu arada denedim şimdi eğer tam ekrana almadan izlersem sıkıntı yok 1 dkk izledim tam ekran olmadan sorun olmadı tam ekrana alınca 1 dkk bile olmadan sorun yaşanıyor belki tam ekranda oyunlarda da oluyordur oyun girdiğimde de deneyeceğim ama şuanlık tam ekran yt izlerken yaşıyorum gördüğüm kadarıyla

Bende öyle oluyordu şöyle ki ilk format attığında windows kendisi bir driver yüklüyor ya otomatik ekran kartı için ondayken sorun olmuyordu ama sitesinden kendi driver indirince o videolardaki siyah ekran gelip gitmesi ve fareyi oynatınca youtubun durup siyah olup hızlıca geri gelmesi oluyordu ama sen önce eklentiler olmadan dene belki arkadaşların dediği gibi eklentiler yüzündendir
tam anlattığın gibi olmuş olabilir

renklerde de değişim oluyor bu arada soluklaşıyor biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,028
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222