furkangorur
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,719
- Konu Sahibi Konu Sahibi
amacı bir bilgisayar hocam. Benim oyun için ayrı bir bilgisayarım oldugu için mac mini gördüğümde canım çekiyordu. Satın aldıktan sonra 1 hafta alışma süreci oldu daha sonra paralel desktop ile mac içinde bazen windowstaki işimi görebiliyorum ( yıllık 2400tl uygulama).bu ürünün amacı nedir ? Hiç bilmiyorum aktif olarak ne için kullanıyorsunuz?
Onun dışnıda kullanımı, hızı v.s windowstan daha hızlı geldi bana. İleride tekrar windowsa geçersem mac mini LLM olarak kullanacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet bende geçen ay 33e aldım hocam. Bu zamların üstüne 27e tekrar düşmesi imkansız gibi. Stoklarda azaltıldı, base model üretimi yok.M5 çıkacak önümüzdeki ay alım fırsatı değil şuan için. şubat sonu 27ye satmışlardı ben 26dan almıştım aralık ayında.
o zamandan beri çok kıpırdamamış fiyatı ama M5 çıkacak bence dahada düşecektir.
ben 2 3 ay önce 25999 almıştım o zamandan beri gördüğüm en dip fiyat öğrenci mağazasında bile yok bu fiyat.
![]()
APPLE Mac mini: Apple M4 Çip (10 Çekirdekli CPU, 10 Çekirdekli GPU), 16 GB Birleşik Bellek, 256 GB SSD MU9D3TU/A Fiyat & Özellik | MediaMarkt
APPLE Mac mini: Apple M4 Çip (10 Çekirdekli CPU, 10 Çekirdekli GPU), 16 GB Birleşik Bellek, 256 GB SSD MU9D3TU/A fiyatı ve özelwww.mediamarkt.com.tr
- GGbaba
- Cevaplar: 23
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hangi model banada lazım bir tane iş göruyorsa
Ugreen M.2 NVMe SSD Type-C 3.1 Gen2 PCIe M-Key M+B Key Disk Kutusu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen M.2 NVMe SSD Type-C 3.1 Gen2 PCIe M-Key M+B Key Disk Kutusu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Ugreen 4 Portlu USB 3.0 Hub USB Çoklayıcı Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen 4 Portlu USB 3.0 Hub USB Çoklayıcı Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr