37 38den aşağı değildi diye Challenger çekmek zorunda kaldımAlıntıyı görüntüleen ucuz bu vatanda 36ya pulse ve prime var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
37 38den aşağı değildi diye Challenger çekmek zorunda kaldımAlıntıyı görüntüleen ucuz bu vatanda 36ya pulse ve prime var
Alıntıyı görüntüle
mesajı yazdıktan sonra uyumuşum emmoglu yarına kaldı artık sağolasınAlıntıyı görüntüleen ucuz bu vatanda 36ya pulse ve prime var
Alıntıyı görüntüle
Kaç TL'ye inmişti?9070XT Taichi alsam mı ya fiyat çok iyi geldi.
Geridönüş olmadı da verirler mi acaba hediyeyi.https://www.vatanbilgisayar.com/zot...sff-16gb-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html Oralara çıkınca buralarıda var ama bilemedim
fatura tarihin 12 mayıstan önceyse bir an önce mailini at
Bende aynı şekil yaptım. Üstüne 4k oled çekicem. Full kullanımda 74 derece falan gördüm. Kart bayağı ince de yapıcak bir şey yok.Çok ince ya. Şu karta 47K vermek bilmiyorum normalde pny alacaktım ama 4k olede de para lazım yetmiyor burdan kıssam mı acaba rubin falan çok daha iyi gelecek diyorlar ondan ucuz yoldan çözsem belki sonraki nesilde satarım. Bir ara vatan amp extreme getirmişti 55'e mi ne keşke tekrar getirse.
39K'da Asus Prime 5070 Ti aldım o gün.Kaç TL'ye inmişti?
Hayırlı olsun. Rx 9070 xt almayı düşünüyorum da taichi gibi üst modellerin ne kadara düştüğünü merak etmiştim.39K'da Asus Prime 5070 Ti aldım o gün.
Hakettiği fiyat 40K zaten bi arada öyleydi şuan fiyatını uçurmuşlar.Hayırlı olsun. Rx 9070 xt almayı düşünüyorum da taichi gibi üst modellerin ne kadara düştüğünü merak etmiştim.
ne hediyesi hocamGeridönüş olmadı da verirler mi acaba hediyeyi.
Ben de onu bekliyorum. Paraf kampanyalarindan hediye karti aldim. Insallah gelecek bir noktada![]()
VAtan ekran kartı alımında pragmata hediyesi vardı.ne hediyesi hocam