🔥İndirim Ptt Avm "Net14" Yeni Ürünler, G29 + Shifter (Yurtdışı) 17.000

piskelat

80+
Reaksiyon skoru
60
PTT Avm indirimleri vardı, bugün yeni ürünler gelmiş

Direksiyon yurtdışı, yorumlarda dönüştürücü gönderilmediğinden bahsedilmiş, orijinal olduğu söyleniyor. Mağaza puanı 7.5 bir tık düşük.

Ayrıca PSVR ve meta quest 3 de listede gözüküyor, ilgilenenler fiyatlarını bir araştırabilir

500 yıllık direksiyon setine bu kadar verilmez direckt modeller var mis gibi

Kusura bakmayın ama bu sete 17k para veriyosanız akıl sağlığınızı sorgularım. Kendimde aktif kullanıyorum ve deneyimim var, Ona rağmen objektif olarak Maks edeceği 13k falanki o bile biraz pahalı. Üstüne az daha katın 20k lara çok güzel direksiyon setleri var.

Kusura bakmayın ama bu sete 17k para veriyosanız akıl sağlığınızı sorgularım. Kendimde aktif kullanıyorum ve deneyimim var, Ona rağmen objektif olarak Maks edeceği 13k falanki o bile biraz pahalı. Üstüne az daha katın 20k lara çok güzel direksiyon setleri var.
bende direksiyon alma arifesindeyim mesela model örneği verebilirmisin.

bende direksiyon alma arifesindeyim mesela model örneği verebilirmisin.

Ben vites kutusuda istiyorum diyosan ayrı olarak satılıyo. Onuda al 18k gibi fiyata komple kaliteli direksiyon seti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vites kutusu gerek yoksa pxn vd4 modeli al

Bu tür ürünler 1 ay kullanılır, sonra bir kenarda kullanılır diye bekletilir, sonra dur kullanayım denilir tekrar takılır sökülür, sonra da bir köşede kalır en son sahibindende ilana düşer. Hele ki G29 gibi dişli hissiyatı olan modellerde hiç beklenen alınmaz dostum. O yüzden bu paralara 2.el, dükkan çıkması olmayan ve alınma süresi. 2 sene içerisinde olan bir ürünü test edip alabilirsin mesela Trustmaster T300RS falan.

Bu tür ürünler 1 ay kullanılır, sonra bir kenarda kullanılır diye bekletilir, sonra dur kullanayım denilir tekrar takılır sökülür, sonra da bir köşede kalır en son sahibindende ilana düşer. Hele ki G29 gibi dişli hissiyatı olan modellerde hiç beklenen alınmaz dostum. O yüzden bu paralara 2.el, dükkan çıkması olmayan ve alınma süresi. 2 sene içerisinde olan bir ürünü test edip alabilirsin mesela Trustmaster T300RS falan.
Bunlar zaten heves işi. G29 da ztn giriş seviyesi set diye geçiyo. Ama ben araba oyunu dışında oyun oynamam diyenler aktif olarak kullancaksa daha kaliteli ürünlere gitmeliler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,028
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri