MuratAbiGF Fedaisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,223
sensor yanlıs dogrusu 3325
sensor yanlıs dogrusu 3325
ben kullandım hocam bunu siyah mouse padlerde leşYine kaçtı
aldığım tablette kullanılmış çok iyi durumda yazıyordu . sadece kutusu açılmış o kadar. şarj döngüsü sıfır yani şarj dahi edilmeden iade edilmiş tertemiz ürün geldi. depo çalışanları neye göre yeni gibi yazıyor acaba. yaklaşık 27 bine tab s11 ultra almış oldum.34 bine tab s11 ultra yakaladım bakalım nasıl gelecek. 6700 de puan geldi baya uyguna gelmiş oluyor.
kısmetlisin.aldığım tüm mouse lar yeni gibi yazmasına rağmen dayak yemiş halde geldialdığım tablette kullanılmış çok iyi durumda yazıyordu . sadece kutusu açılmış o kadar. şarj döngüsü sıfır yani şarj dahi edilmeden iade edilmiş tertemiz ürün geldi. depo çalışanları neye göre yeni gibi yazıyor acaba. yaklaşık 27 bine tab s11 ultra almış oldum.
Mouse alınmaz bu arada ya skatezsiz geliyor ya pislik içerisinde geliyor. Superlight 2c almıştım yeni gibi yazıyordu 5200'e aldım berbat bir durumda geldi. Bende gittim n11den 4480 TL'ye superlight 2 aldım. Kargoda hem depo göründüğü kadar ucuz değil hem şans meselesi. Bence monitör, tv, mouse gibi ürünler alınmaz. Monitör ve tvlerdede ölü pixel panel sorunu kırık vs oluyor. Ram, SSD, klavye, kulaklık vs alınır.kısmetlisin.aldığım tüm mouse lar yeni gibi yazmasına rağmen dayak yemiş halde geldi
Ülkede yüzsüz çok hocam adamın mouse garantiye yolluyor boş kalmamak icin yedek bir ürün tutmak yerine amazondan premium ürünleri sıfır alıp garantiden gelene kadar kullanıp iade ediyorlar, yada içeriğini değiştiriyorlarkısmetlisin.aldığım tüm mouse lar yeni gibi yazmasına rağmen dayak yemiş halde geldi
arkadasima aula sc900 pro aldım kapalı kutu geldi.Tamamen şans.Mouse alınmaz bu arada ya skatezsiz geliyor ya pislik içerisinde geliyor. Superlight 2c almıştım yeni gibi yazıyordu 5200'e aldım berbat bir durumda geldi. Bende gittim n11den 4480 TL'ye superlight 2 aldım. Kargoda hem depo göründüğü kadar ucuz değil hem şans meselesi. Bence monitör, tv, mouse gibi ürünler alınmaz. Monitör ve tvlerdede ölü pixel panel sorunu kırık vs oluyor. Ram, SSD, klavye, kulaklık vs alınır.
Devasa gözüküyor acaba öyle mi gerçekten7218 tl
xDrive Hira Profesyonel Oyuncu Koltuğu Gri/siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
xDrive Hira Profesyonel Oyuncu Koltuğu Gri/siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamamzn.eu