Sistemime 360mm Sıvı Soğutma Önersi

Ygtkappa

80+
Reaksiyon skoru
84
Hydronaut thermal macun

Zotac twinedge 4070 ekran kartı Sıfır

5800x3d işlemci

X570tuf gaming plus anakart

Idcooling no 8025 2 adet 8cm kasa egzoz fan sıfır

Xpg d35 32 gb ddr4 3200 cl 16 ram Sıfır

Gamepower warcry 750w kasa

1tb kingston kc3000 sıfır

Thermalright aqua elite 360 sıvı soğutma sıfır

Sistem özelliklerim yukarıdaki gibi sıvı soğutmaya karar veremedim 3250 tl gibi fiyatı var benim bütçede 4 bin 5 bin gibi iyi mi yoksa daha iyi soğutacak sıvı soğutma önerilerinizi bekliyorum lt720 dün 3645 liraydı alacaktım ama çok sesli sıkıntı olduğunu yazmışlar zaten indirimde bitmiş tavsiyelerinizi bekliyorum @jombo

Forumda sıcak fırsatlarda Ocypus vardı ona da bak hocam

Hydronaut thermal macun

5800x3d işlemci

Sistem özelliklerim yukarıdaki gibi sıvı soğutmaya karar veremedim 3250 tl gibi fiyatı var benim bütçede 4 bin 5 bin gibi iyi mi yoksa daha iyi soğutacak sıvı soğutma önerilerinizi bekliyorum lt720 dün 3645 liraydı alacaktım ama çok sesli sıkıntı olduğunu yazmışlar zaten indirimde bitmiş tavsiyelerinizi bekliyorum @jombo

Şu ikisine bakabilirsin veya

buna stok ta bekleyebilirsin ki acelen yoksa beklemeni öneririm.

Ocypus iyi mi 2200 liralık gördümde güvdnemedim bu thermalright oluna mantıklı grldi kalitelidir diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bayram indirimlerinde iyi düşen olursa değerlendiriyim diye düşünüyorum aqua elite en mantıklısı gibi geldi bu fiyatlara

V3 ile düz sürümü arasında çok fark var mıdır @jombo

Son düzenleme:
Ocypus iyi mi 2200 liralık gördümde güvdnemedim bu thermalright oluna mantıklı grldi kalitelidir diye

Bayram indirimlerinde iyi düşen olursa değerlendiriyim diye düşünüyorum aqua elite en mantıklısı gibi geldi bu fiyatlara

V3 ile düz sürümü arasında çok fark var mıdır @jombo
v3 daha iyi hocam adı üstünde , 2200 liralık ocypusu kullanan insan var forumda memnunlar. Zaten pro olan modelinden bahsetmeme gerek yok süper bir model.

v3 daha iyi hocam adı üstünde , 2200 liralık ocypusu kullanan insan var forumda memnunlar. Zaten pro olan modelinden bahsetmeme gerek yok süper bir model.
Tamam hocam teşekkür ederim ben indirim bekleyim bayram sonuna pro düşerse bakalım

Hydronaut thermal macun

5800x3d işlemci

msi mag coreliquid a13 360

7800x3d, stok kutudan çıkan macunu ile boşta 43-46 oyundan oyuna da 55-68, hikayeli oyunlarda 55-60 işlemci yüklü oyunlarda 64-68 bütçe varsa tavsiye edebilirim 6 aydır kullanıyorum

msi mag coreliquid a13 360

7800x3d, stok kutudan çıkan macunu ile boşta 43-46 oyundan oyuna da 55-68, hikayeli oyunlarda 55-60 işlemci yüklü oyunlarda 64-68 bütçe varsa tavsiye edebilirim 6 aydır kullanıyorum
En son 5-6 bin civarında idi fiyatı

Şu ikisine bakabilirsin veya

buna stok ta bekleyebilirsin ki acelen yoksa beklemeni öneririm.
Ocypus un iyi bir marka olduğunu duymuştum, eğer başka modellerin de stok varsa onlarda değerlendirebilinir.

Arctic Liquid Freezer III pro çok iyi vram soğutma fanı da var cpu üstünde (y) rgbli ve rgbsiz 2 versiyonu var

Ocypus un iyi bir marka olduğunu duymuştum, eğer başka modellerin de stok varsa onlarda değerlendirebilinir.
Bu tarz modeller sıkıntılı bilindik marka almak lazım banada bitfenix iyi dediler ekran kartımın üzerine ne kadar sıvısı varsa akıtmıştı.

Bu tarz modeller sıkıntılı bilindik marka almak lazım banada bitfenix iyi dediler ekran kartımın üzerine ne kadar sıvısı varsa akıtmıştı.
İyi marka yoktur iyi model vardır :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,888
Son üye
mustafa102o
Geri