🔥İndirim 15-22 Mayıs Her Gün Saat 18.00'da 👀👀 (Peşin Fiyatına 6 Taksite Varan Kampanya) Ürünler Güncellendi!!

Taksit olmadığı için pek bir anlamı yok biraz daha pahalıya 9 taksit alırız herşeyi.. Öyle çöküp yutacak bir şey de göremedim yutanlara afiyet olsun da milleti kandırmayın büyük indirim varmış gibi...

99 TL'ye kule tipi soğutucu var la ama 9cm stok fan kullananlar varsa alsın😂

Taksit olmadığı için pek bir anlamı yok biraz daha pahalıya 9 taksit alırız herşeyi.. Öyle çöküp yutacak bir şey de göremedim yutanlara afiyet olsun da milleti kandırmayın büyük indirim varmış gibi...
Katılıyorum, 11kya tek çekim 9700x almak yerine 12.300 liraya 6 taksitli alabiliyoruz şu an. Aradaki 1.300TL 6 ayda eflasyonla zaten erir artı olarak altın alsan yanına da kar kalır.

Taksit var 6 ve 5 yazıyor

“ Fiyatları Resmen Yere İndiriyoruz “ İbaresinin hakkını veren bir indirim göremedim. Evet indirim var fakat abartıldığı kadar bir şey yok. Ayrıca tek çekim olması sıkıntı.

A21 plus indirimin winnerı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,404
Üyeler
195,618
Son üye
TRaskerAS3437
Geri