andJusticeForAll
80+
- Reaksiyon skoru
- 137
Herkesin iptal mi edildi benim ki hala kargo gönderildi olarak duruyor
Benim 5x siparişim vardı 6x 65tl verdilerben iptal olmadan yazdım 65tl mi verdiler iptalden sonra tekrar yazdım bu seferde 65tl zaten verilmiş dediler peki dedim yerime oturdum
kaçırdım diye üzülmüştüm. geleydi efsane olurdu yalnız.
Alamadın, öyle bir kargo yokAlıntıyı görüntüle
ben aldım hocam
daha gelmedi ama olsun iptal olmadı en azındanAlamadın, öyle bir kargo yok![]()
Sahte kod girmiş dostum bekleme boşa. Desteğe yaz paranı iade etsinler.daha gelmedi ama olsun iptal olmadı en azından
o boş kargo reis ben süresi geçti iadeyi aldım . sistem otomatik kargoya verilmiş giriyor , firma direk mağazasını kapamışAlıntıyı görüntüle
ben aldım hocam
oysa çok büyük umutlarla vermiştim siparişi shasksjSahte kod girmiş dostum bekleme boşa. Desteğe yaz paranı iade etsinler.
bari 65 lirayı alalımdao boş kargo reis ben süresi geçti iadeyi aldım . sistem otomatik kargoya verilmiş giriyor , firma direk mağazasını kapamış![]()
Desteğe yazsamda iptal etmiyor. Ürün kargodayken iptal edilemez, 15 gün sonra otomatik iade olacak deyip sürekli kredi veriyorlarSahte kod girmiş dostum bekleme boşa. Desteğe yaz paranı iade etsinler.
Bana çoktan iade yaptılarDesteğe yazsamda iptal etmiyor. Ürün kargodayken iptal edilemez, 15 gün sonra otomatik iade olacak deyip sürekli kredi veriyorlar. Az önce 130tl daha verdi. 5 siparişten 1 tanesini iptal ettirebildim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Oooooohhhhhhhaaaaa adam köşeyi dönmüşDesteğe yazsamda iptal etmiyor. Ürün kargodayken iptal edilemez, 15 gün sonra otomatik iade olacak deyip sürekli kredi veriyorlar. Az önce 130tl daha verdi. 5 siparişten 1 tanesini iptal ettirebildim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle