Than SKYWALKER
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 195
Hangi anakart bende anakart çokSormayı unuttum anakart işini ne yaptın hocam
240mm'ye para verilmez bence. 3-3.5K olsa almayı düşünür yine almazdım. 4800 liraya ocypus sigma l36 pro aldım. 240mm içinMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
5e aldım 2 3 hafta önce daha da düşüyor nereye düşerse alınır
270k plus için kullanacağın anakartHangi anakart bende anakart çok
240mm'ye para verilmez bence. 3-3.5K olsa almayı düşünür yine almazdım. 4800 liraya ocypus sigma l36 pro aldım. 240mm için
grubunu bulmuşşun kolay gelsin ince baba270k plus için kullanacağın anakart
280mm o 360mm ile aynı performansta.
aslan punch ben herşeyi ispatlarımda sen ispatlayamazsıngrubunu bulmuşşun kolay gelsin ince baba
GG nin anlamı GoodGame mi?aslan punch ben herşeyi ispatlarımda sen ispatlayamazsın
ithamının altını doldur ya da git kendi altını doldur.
isim soyisim baş harfleriGG nin anlamı GoodGame mi?
bunları yazarken incedeki abilerinden izin alıyo musunaslan punch ben herşeyi ispatlarımda sen ispatlayamazsın
ithamının altını doldur ya da git kendi altını doldur.
harita mühendisiym ben çanakkalede çaya kahveye beklerim ama sen şirketten çıkıp buraya gelemezsin. aslanpunch aferin bu sefer profilini kapatmayı akıl etmişsin. nasıl yandıysa toton kuduz köpek gibi saldırıyorsun.bunları yazarken incedeki abilerinden izin alıyo musun
sen meshur otomatık faresı degıl mısınharita mühendisiym ben çanakkalede çaya kahveye beklerim ama sen şirketten çıkıp buraya gelemezsin. aslanpunch aferin bu sefer profilini kapatmayı akıl etmişsin. nasıl yandıysa toton kuduz köpek gibi saldırıyorsun.