Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

r5 7500f mi yoksa r5 9600x r5 7500f İncehesap indirimi ile ona göre yorumlayın lütffen teşekkürler

Arkadaşlar indirimde RAM, PSU, SSD, ve Ryzen 5 7500f almayı düşünüyorum. İşlemci iyi fiyata düşerse alıcam çünkü aklımda 7800x3d var. indirime girecek RAM, PSU, SSD'ler değer mi alınmaya sizce?

Arkadaşlar indirimde RAM, PSU, SSD, ve Ryzen 5 7500f almayı düşünüyorum. İşlemci iyi fiyata düşerse alıcam çünkü aklımda 7800x3d var. indirime girecek RAM, PSU, SSD'ler değer mi alınmaya sizce?
r5 7500f var diğeri yok baktım

arkadaşlar zaten buna bakıyordum sizce nasıl özelleştirilip alınmalı en ucuz şekilde elimde 500gb lık m2 ssd var yani anakartı b650m R yapmam gerekiyor onun dışında neleri değiştirmeliyim (az önce tartısma vardı sanırım kaynadı)

270k plus için kullanacağın anakart
Duruyor İcraft B860 aldım, montajladım, beyaz sleeved kablo siparişi verdim bugün, birazdan 270k plus ı alacağım sistem bitmiş olacak.
280mm o 360mm ile aynı performansta.
Bende NZXT Z63 var, lcd ekranlı, fanları F120 RGB'ye çevirdim, görsel anlamda çokgüzel ama 280mm old için geniş bir kasada ya da panaromik kasalarda sırıtıyor diye eski kasa da duruyor. Keşke zamanında z73 alsaymışım.

Duruyor İcraft B860 aldım, montajladım, beyaz sleeved kablo siparişi verdim bugün, birazdan 270k plus ı alacağım sistem bitmiş olacak.

Bende NZXT Z63 var, lcd ekranlı, fanları F120 RGB'ye çevirdim, görsel anlamda çokgüzel ama 280mm old için geniş bir kasada ya da panaromik kasalarda sırıtıyor diye eski kasa da duruyor. Keşke zamanında z73 alsaymışım.
valla foto bekliyorum sistem bitince temalı olur senin kasa öyle duruyor :D benim kasalar hep dümdük

O kadar Lian Li UNI FAN REVERSE TL LCD bekledim gelmedi ben aldıktan sonra gaming gecesine geldi alacaklar kaçırmasın

Geri