panh3r
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
2600 TL indirim yapmışlar bilemedim DRAM'de yok alsam mı ya :dAlıntıyı görüntüle
dram diye takılı kalmayın üstad
2600 TL indirim yapmışlar bilemedim DRAM'de yok alsam mı ya :dAlıntıyı görüntüle
dram diye takılı kalmayın üstad
bu fiyata 360 sıvı soğutma yokMarkasından dolayı çok tereddütteyim şuan bir kaç araştırma yaptım biri al diyor biri alma diyor kafam karıştı
hocam tam modüler 1st player 750watt var 5bin lira birde Kratos 850watt 5500 lira paylaşmışlardı forumda onlardan birini almayı düşünüyorum.Hangi psu yu aldınız acaba? Bende 650w civarında bakıyorumda çok fazla cw şikayeti olanlar falan var, biraz gezindim rmbx ya da be quiet öneriliyor ama onlar da ateş pahası resmen.
banada powerle ssd lazımdı birde kasa ve ram sadece bu ssd yi aldım diğerlerine karar veremiyorumAlıntıyı görüntüle
İkiside lazım mantıklı mı almak acaba ?
Hocam valla bana da lazım PSU ve SSD çok marka var pekte anlamıyorum valla 850w bakıyorum bende varmı fiyatı da güzel bi PSU ve SSDhocam tam modüler 1st player 750watt var 5bin lira birde Kratos 850watt 5500 lira paylaşmışlardı forumda onlardan birini almayı düşünüyorum.
Anladım hocam, şimdiden hayırlı olsun diyeyim. Cw'siz, hatasız bir şekilde nasip olur inşallah.hocam tam modüler 1st player 750watt var 5bin lira birde Kratos 850watt 5500 lira paylaşmışlardı forumda onlardan birini almayı düşünüyorum.
DRAM'li SSD'ler 8.5 K bandından başlıyor hocam. Ben de kararsız kaldım. Şuan bu fiyata akakçe'de daha iyi ürün yok diyor ama emin olamadım. İleride DRAM pişmanlığı yaşar mıyım acaba?2600 TL indirim yapmışlar bilemedim DRAM'de yok alsam mı ya :d
SSD çok alsam mı almasam mı aradayım valla :dbanada powerle ssd lazımdı birde kasa ve ram sadece bu ssd yi aldım diğerlerine karar veremiyorum![]()
Alıntıyı görüntüle
İkiside lazım mantıklı mı almak acaba ?