Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

1778873166050.webp

İkiside lazım mantıklı mı almak acaba ?

Hangi psu yu aldınız acaba? Bende 650w civarında bakıyorumda çok fazla cw şikayeti olanlar falan var, biraz gezindim rmbx ya da be quiet öneriliyor ama onlar da ateş pahası resmen.
hocam tam modüler 1st player 750watt var 5bin lira birde Kratos 850watt 5500 lira paylaşmışlardı forumda onlardan birini almayı düşünüyorum.

Bu klavyeye ne diyorsunuz, sizce stok çok fazla değil mi?
Eskisi gibi 1TL olur mu ya da uygun bir fiyata indirimli vs.

Ekler

• Ekran Resmi 2026-05-15 22.25.53.webp
    Ekran Resmi 2026-05-15 22.25.53.webp
    71.7 KB · Hit: 44
hocam tam modüler 1st player 750watt var 5bin lira birde Kratos 850watt 5500 lira paylaşmışlardı forumda onlardan birini almayı düşünüyorum.
Hocam valla bana da lazım PSU ve SSD çok marka var pekte anlamıyorum valla 850w bakıyorum bende varmı fiyatı da güzel bi PSU ve SSD

Anladım hocam, şimdiden hayırlı olsun diyeyim. Cw'siz, hatasız bir şekilde nasip olur inşallah.

2600 TL indirim yapmışlar bilemedim DRAM'de yok alsam mı ya :d
DRAM'li SSD'ler 8.5 K bandından başlıyor hocam. Ben de kararsız kaldım. Şuan bu fiyata akakçe'de daha iyi ürün yok diyor ama emin olamadım. İleride DRAM pişmanlığı yaşar mıyım acaba?

Monitör lazım 2k hangisini seçmeliyim? Lol, world of tanks, resident evil serisi, gta5, Witcher oynayacağım. Bütçem 12k

Alıntıyı görüntüle
İkiside lazım mantıklı mı almak acaba ?
1778873315654.webp

versiyona V2 yazmışlar ama güncel bir değerlendirmesi yok hocam dizayn hatası varmış ;

Lian Li customer support claimed on Reddit in March 2025 that the design flaw revealed by Aris Mpitziopoulos in a review only affected pre-production samples, and was caught before production, thereby not affecting retail production models. This claim has yet to be independently verified, and the unit will remain tier F unless/until it can be verified by a reputable source.

şöyle bir not bırakmışlar yapay zekadan çevirebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,049
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri