❌İndirim Bitti! Bitfenix E2 Air Cooler 120mm Fanlı 4 Bakır Borulu Kule Tipi 659₺

Aydi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,574
Kargo dahil fiyattır, son 1 yılın en düşük fiyatında ama bence akakçe grafiğine göre ederi bu kadar yüksek değil, 800 civarı olduğunu düşünüyorum.

Ryzen 5 5600 ve 7500F gibi işlemcileri rahat şekilde soğutur. Hatta 9600X ayarındaki işlemcileri bile soğutabilir.

1778872320610.webp

Önemli ve can alıcı taraf "çentikli" değil. Özel montaj aparatlarıyla geliyor. Emin olmamakla beraber muhtemelen fason üretim kule tiplerinden değil. Daha güzel tarafı ise hava akışı tam 72 CFM değerinde, Dark Freezer X123 gibi bu fiyat bandında olan, çentikli/fason soğutucularda bu değer 50 CFM.

Link: https://www.incehesap.com/bitfenix-...20mm-kule-tipi-islemci-sogutucu-fiyati-80199/

Sepet 1K üstü olursa, soğutucu 599'a gelir.

Desteklenen Soketler: AMD :AM5/AM4, Intel : LGA 1700/1200/115X (Core Ultra Desteklemez)

Son düzenleme:
300 TL daha verip bunu almak mantıklı mı ?

hayır ikisi aynı seviyede, performans olarak konudaki daha iyi hatta ama görsellik önemliyse size kalmış. Daha iyi olsun dersen iki katı para verip bunu almak lazım ama hiç gerek yok konudaki ürün çok güzel https://www.akakce.com/islemci-sogu...ssin-spirit-120-plus-v2-fiyati,217779872.html

merhabalar

7500fli sistem topladım da bu ürünü almak istiyordum. İçeriğinde termal macun yok sanırım.

En son bakım yaptığımda arctics mx-4 kullanmıştım.

Öneriniz olur mu ona göre satın alacağım da

merhabalar

7500fli sistem topladım da bu ürünü almak istiyordum. İçeriğinde termal macun yok sanırım.

En son bakım yaptığımda arctics mx-4 kullanmıştım.

Öneriniz olur mu ona göre satın alacağım da
soğutucunun kendisinde termal macunlu sıkmaya gerek bile yok hocam
1778875669655.webp

Soğutma ürünlerinde gereken değeri görmediğini düşünüyorum Bitfenix in. Sıvı sogutmalarinda çoğu markayı cebinden çıkarır.

7500F ile kaç derecelerde çalışır?

Son düzenleme:
Etiketi çıkartmayı unutmasın diye gösterdiniz sanırım. Kendinden macunlu derken, kutudan mı çıkıyor? Görselde macuna ilişkin bir şey göremedim.
etiketin altı bloğa macun sürülü geliyor stok fan gibi

Kargo dahil fiyattır, son 1 yılın en düşük fiyatında ama bence akakçe grafiğine göre ederi bu kadar yüksek değil, 800 civarı olduğunu düşünüyorum.

Ryzen 5 5600 ve 7500F gibi işlemcileri rahat şekilde soğutur. Hatta 9600X ayarındaki işlemcileri bile soğutabilir.

Alıntıyı görüntüle

Önemli ve can alıcı taraf "çentikli" değil. Özel montaj aparatlarıyla geliyor. Emin olmamakla beraber muhtemelen fason üretim kule tiplerinden değil. Daha güzel tarafı ise hava akışı tam 72 CFM değerinde, Dark Freezer X123 gibi bu fiyat bandında olan, çentikli/fason soğutucularda bu değer 50 CFM.

Link: https://www.incehesap.com/bitfenix-...20mm-kule-tipi-islemci-sogutucu-fiyati-80199/

Sepet 1K üstü olursa, soğutucu 599'a gelir.

Desteklenen Soketler: AMD :AM5/AM4, Intel : LGA 1700/1200/115X (Core Ultra Desteklemez)
aldım hocam sağol

Geri