❌İndirim Bitti! Vatan 16 Mayıs Sistemi Amd R5 7500f - Rx 9060 Xt 16gb - 42999 ₺

Bence bazı fiyatları yüksek bile yazmışsınız neye itiraz etmişler size anlamadım
işlemci anakartın zaten ederini yazmışsınız
o ram 11k etmez en baba 8-9k arası eder
ssd nin maksimum ederi 5k
kasa+fan maksimum 3k daha dün 750w psu lu kasa paylaştık 3000 TL'ye xigmatek
Bence fiyatlar ederinde bunu şuan söylemek için erken ama yazın ben daha düşük fiyatlar gelebileceğini (kura bağlı olarak) düşünüyorum
vatan daha iyisini sunabilir, bunları ram krizinin tepe noktasında sundu (karne indirimleri) fiyatlar daha iyiydi
Oem sistem almanın bir avantajı olmalı, bu sistem ederinde iyi ama ek bir avantajı yok
İnsanlara iyilik yaramıyor hocam. Adamlara kanıtlı anlatıyorum, söylüyorum hala polemiğe giriyorlar sanki bir kazancım varmış gibi bu işten :D Kim neyi almak istiyorsa alsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tek tek toplanınca şuan aynı parçalar ile 55 lira çıktı bende
Dostum düzenli indirime giriyor hepsi zaten. Forumda 1-2 gün takıl tüm parçaları indirimli alırsın zaten çok basit :D

İnsanlara iyilik yaramıyor hocam. Adamlara kanıtlı anlatıyorum, söylüyorum hala polemiğe giriyorlar sanki bir kazancım varmış gibi bu işten :D Kim neyi almak istiyorsa alsın.

Dostum düzenli indirime giriyor hepsi zaten. Forumda 1-2 gün takıl tüm parçaları indirimli alırsın zaten çok basit :D
işten güçten çok foruma bakamıyorum ben mesela dün kasayı kaçırmasaydım iyiydi publicman hocamın

Yani bu sistem alınmaz mı hocam bu şekilde. Taksit avantajını katıp, bide katmadan?

İhtiyacı olanlar düşünmeden alabilir, marjinallik olsun diye yorum yapanlara aldırmayın. Güzel fiyat

Dip fiyat dışında zaten her sıcak fırsat konusunda böyle tartışmalar oluyor zaten kimi alınır görür, kimi alınmaz olarak görür. Tercihler ve fikir ayrılıkları oluyor çoğu konuda (soğuk fırsatlardan bahsetmiyorum bile). ama aynı fiyata dedikleri gibi biraz daha kaliteli parçalar bulabilirsiniz konuları takip edecek zamanınız varsa. vaktiniz yoksa alın geçin fiyatın fena olmadığını düşünüyorum ben de

İhtiyacı olanlar düşünmeden alabilir, marjinallik olsun diye yorum yapanlara aldırmayın. Güzel fiyat
net katılıyorum sineğin yağını sıkıp birde üstüne avcunu yalamanın manası yok zaten öylede bir durum yok sadece 3500 daha ucuz diyor arkadaş 46500 yapar sistem dediğine göre sistem 43bine satılıyor yüzde 7.5 net dip fiyattan indirime tekabül eder bence yeterli bir orandır. dip fiyattan 5 lira dahi düşük olmasa bile neden 50 tane yerden almaya çalışayım bir yerden hepsini alabiliyorken. insanlığa hizmet gibi anlatıyor arkadaş birde gerçekten şaşırtıcı

kimsenin polemiğe girmek gibi bir amacı yok açık açık yanlış bilgilendirme yapıyorsun sonra da "yanlışsın" denilince tribe giriyorsun çok komik xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,098
Üyeler
196,894
Son üye
ByBarışk
Geri