❌İndirim Bitti! Asrock X670e Pg Lightning Am5 Ddr5 Atx Anakart 8563tl

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,052
Tüm zamanların en düşük fiyatında dostlar, ASRock X670E PG Lightning gösterişi ve Wi-Fi donanımını es geçip tamamen saf kas gücüne odaklanan bir AM5 anakart. PCIe 5.0 desteği ve 14+2+1 fazlı VRM yapısı sayesinde üst düzey işlemcileri sorunsuz çalıştırabiliyor. İhtiyacı olan değerlendirebilir.

Tüm zamanların en düşük fiyatında dostlar, ASRock X670E PG Lightning gösterişi ve Wi-Fi donanımını es geçip tamamen saf kas gücüne odaklanan bir AM5 anakart. PCIe 5.0 desteği ve 14+2+1 fazlı VRM yapısı sayesinde üst düzey işlemcileri sorunsuz çalıştırabiliyor. İhtiyacı olan değerlendirebilir.
Çok iyi VRM yapısı lan fiyatına göre :D
Asrock en son 9800X3D'leri yakmıştı ondan korkmasam alırdım

Güzel ana kart , işlemci yakma sorunu çözüldü biosu güncellerseniz.

Gördüm bugün vatan sistemine anakart alternatifi bakarken asrock diye paylaşmadım

zamanında asrock b660 riptide alıp 1 hafta kullanıp ddr5e geçmiştim çok kallavi bi anakarttı.
içimde uktedir asrock ama şimdi kim komple sistemi sök tak yapacak gram elim gitmiyor.,
Yoksa alınırdııı
IMG_20260414_231912.webp

Son düzenleme:
7800x3d için alınır mı? Zalman Z3 plus bir kasam var ona olur mu bu? Şu an MSI B150 Gaming M3 ATX kullanıyorum, Gigabyte B650 serisi kovalıyordum aslında ama ziraat 9 taksitle alabilirim eğer iyiyse

Bios ile alakalı o yanma
O korkutuyor zaten :D
Bios istikrarı konusunda asus'un yanına yaklaşan yok sanırım AM5'lerde
MSI bile ilk dönemlerinde sorun çıkartmıştı tomahawk serisinde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7800x3d için alınır mı? Zalman Z3 plus bir kasam var ona olur mu bu? Gigabyte B650 serisi kovalıyordum aslında ama mAtx sığar galiba ama Atx sığar mı bilgilendirebilir misiniz? Şu an MSI B150 Gaming M3 kullanıyorum, ziraat 9 taksitle alabilirim eğer iyiyse
Kesinlikle alınır ama şu bios güncellemelerini biraz araştır düzelmiş mi gerçekten

zamanında asrock b660 riptide alıp 1 hafta kullanıp ddr5e geçmiştim çok kallavi bi anakarttı.
içimde uktedir asrock ama şimdi kim komple sistemi sök tak yapacak gram elim gitmiyor.,
Yoksa alınırdııı
Alıntıyı görüntüle
İÇİGOOOOOOOO

O korkutuyor zaten :D
Bios istikrarı konusunda asus'un yanına yaklaşan yok sanırım AM5'lerde
MSI bile ilk dönemlerinde sorun çıkartmıştı tomahawk serisinde

Kesinlikle alınır ama şu bios güncellemelerini biraz araştır düzelmiş mi gerçekten
Gigabyte ve şaşırtıcı olacak ama sapphire çok iyi şu sıralar.

Herhangi bir "Asrock Anakart" konusu açıldığında, "ama bu X3D'leri yakıyor" diyen tayfaya:

Yakıyor ve yakmaya devam de ediyormuş kral milletin parası boşa gitmesin diye belirtiyoruz sadece :D yoksa fiyatına göre 17 fazlı anakart müthiş

Bios güncellemezseniz ana kartınızda mangal yapabilirsiniz 🔥
Her bios güncellemesini direkt yapmadan önce 1 ay beklemek lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,915
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09