❌İndirim Bitti! MSI MPG B650 CARBON WI-FI AM5 DDR5 ATX ANAKART | 10.181₺

Çok uzun zamandır alınması mantıksız fiyatlarda geziniyordu ama şimdiki fiyatıyla alınır bence. Çok dolu dolu ve sağlam bir anakart. Hepsiburada'dan alın, PTTAvm ile 5 tl fark var sadece. Düzenleme: N11'de 10.181 TL. N11, PTTAVM, Hepsiburada satıcıları aynı

Ben temiz bir X670E Carbon bulmuştum (sarı sitede), bugün onu almaya gidecektim ama sıfır B650 mi almak daha mantıklı, ikinci el X670E mi karar veremedim. İkisi de Carbon serisi zaten
SATICI GÜVENİLİR Mİ BİLEN AYDINLATSIN LÜTFEN

@FutFlix @Alcoholed kullanıyordu sanırım.
Anakartı 2,5 yıldır kullanıyorum, güncel bios ile sorunsuz ve yüksek performans kullanım sağlıyor. x3D işlemci kullanıyorum çok memnunum. Satıcı konusunda bilgim yok, güvenilir ise alınır

1 yıl önce 12000e almıştım ve indirimli fiyattı.

Anakartın fazları çok iyi ama veri yolu bir o kadar berbat. Ekran kartında Gen5 yok üstüne M2 slotlarının ikisi ekran kartıyla aynı veri yolunu kullanıyor, yani o slotlara M2 takarsanız ekran kartı X8 olarak çalışıyor.

10K gibi rakamlara çıkınca Gen5 destekli B850 rahat bulunur.
X670E carbon var hocam bende. Benzer veri yolu problemleri var mı benim kullandığım modelde?

X670E carbon var hocam bende. Benzer veri yolu problemleri var mı benim kullandığım modelde?
Onda bir sorun yok hem ekran kartında Gen5 desteği var hem M2 slotlarına ayrı yollardan ikisi Gen5 ikisi Gen4 olarak veriyor. B650 olması limitlemiş o modeli.

X670E olanda tek paylaşımlı kısım metal korumalı iki ekran kartı slotu aynı anda kullanılırsa veri yolunu X8-X8 olarak ikiye bölüyor ama çok önemsiz bir detay bence 😀

Son düzenleme:
Asus tuf b650 plus dan x870 tomahawk geçtim ikinci el k,f,g mevcut 11k ya aldım b650 için carbon bile olsa bence bu para verilmez .

Son düzenleme:
@elemin anakart aşırı hızlı şekilde geldi. Dün sabah sipariş verdim bu sabah elime ulaştı. Paketleme güzeldi, her şey sağlam geldi. Ürün kesinlikle outlet veya ikinci el değil. Sıfır ürün geldi çok şükür. En yakın zamanda işlemci ve ram de alıp test edeceğim

Sağlam kart 1 sene önce 11k civarına almıştım x870 falan söylüyorlar ama ihtiyacımız olmayan slotlsr barındırıyorlar normal kullanıcı için dopdolu harika kart

Geri