Demonte gönderiyorlar. Vatan'a giderek monte ettirebilirsiniz diyorlardı ama bir kaç kişi de monte etmiyorlar ben sordum gidip demişti. Kesin bilgi ben göremedim. Ama zaten toplamak çok basit. Artık Youtube'da tonla video var baka baka dikkatlice yaparsın.Sistemi aldığımızda toplayıp mı gönderiyolar demonte şekilde mi? Vatanda bütün parçaları demonte olarak gönderdiklerini duymuştum.
vatan her ay böyle sistem yapıyor en iyisi vatandan almak inşallah bu indirimde tekelleşmezlerAMD R5 7500F - RX 9060 XT - A620M - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RX 9060 XT - A620M - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
vatan her ay böyle sistem yapıyor en iyisi vatandan almak inşallah bu indirimde tekelleşmezler
Montajı insiyatif şeklinde mi yaptılar yoksa böyle bir hizmetleri var mı?Valla geçen gün sistem aldım. Dün montaja bıraktım. Bu sabah gittim cumartesi - pazar montaj yapmıyoruz dediler. Parçalarda sorun çıkarsa değiştirirler diye montaja bıraktım. Minimum 3 gün sonra alacağım.
İt could be you it could be them it could be meDÖŞLASGAŞLFÖAHÖŞLÇGAGEÖÇLASHÖŞÇLA
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cezayı yemiş çok şükür bugün de bir firma ajanını banlattık elhamdülillah.
Var mağazadan alımda yapıyolarMontajı insiyatif şeklinde mi yaptılar yoksa böyle bir hizmetleri var mı?
Siteden sipariş geçtim. Ürünlerim geldi. Montaja bıraktım.Montajı insiyatif şeklinde mi yaptılar yoksa böyle bir hizmetleri var mı?
Anakart degismeye gerek varmi bideBeyler Alınır mı? ? İlk defa kasa alcam. Guncel oyunlari ve cikacak oyunlarda zorluk yasatirmi ? Ve 2k acarmi
Sistemi bu haliyle almak yeterlimi yoksa yoeumlardaki gibi anakart yükseltmesi yapılmalı mı
Anakart yükseltmesi en azından b650m-r yapılmalı. B serisi anakartlar daha performanslı ve ram oc vb. işlemlere izin veriyor.Anakart degismeye gerek varmi bide