❌İndirim Bitti! Vatan 16 Mayıs Sistemi Amd R5 7500f - Rx 9060 Xt 16gb - 42999 ₺

Sistemi aldığımızda toplayıp mı gönderiyolar demonte şekilde mi? Vatanda bütün parçaları demonte olarak gönderdiklerini duymuştum.

Sistemi aldığımızda toplayıp mı gönderiyolar demonte şekilde mi? Vatanda bütün parçaları demonte olarak gönderdiklerini duymuştum.
Demonte gönderiyorlar. Vatan'a giderek monte ettirebilirsiniz diyorlardı ama bir kaç kişi de monte etmiyorlar ben sordum gidip demişti. Kesin bilgi ben göremedim. Ama zaten toplamak çok basit. Artık Youtube'da tonla video var baka baka dikkatlice yaparsın.

Ben galiba alacağım ya bu sistemi. 40-50 arasına maksimum 55 e kadar 5060ti 16gb adam akıllı sistem gelir mi hala bekliyorum da bakalım.

vatan her ay böyle sistem yapıyor en iyisi vatandan almak inşallah bu indirimde tekelleşmezler

Valla geçen gün sistem aldım. Dün montaja bıraktım. Bu sabah gittim cumartesi - pazar montaj yapmıyoruz dediler. Parçalarda sorun çıkarsa değiştirirler diye montaja bıraktım. Minimum 3 gün sonra alacağım.

Valla geçen gün sistem aldım. Dün montaja bıraktım. Bu sabah gittim cumartesi - pazar montaj yapmıyoruz dediler. Parçalarda sorun çıkarsa değiştirirler diye montaja bıraktım. Minimum 3 gün sonra alacağım.
Montajı insiyatif şeklinde mi yaptılar yoksa böyle bir hizmetleri var mı?

DÖŞLASGAŞLFÖAHÖŞLÇGAGEÖÇLASHÖŞÇLA
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cezayı yemiş çok şükür bugün de bir firma ajanını banlattık elhamdülillah.
İt could be you it could be them it could be me
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Montajı insiyatif şeklinde mi yaptılar yoksa böyle bir hizmetleri var mı?
Var mağazadan alımda yapıyolar

Beyler Alınır mı? ? İlk defa kasa alcam. Guncel oyunlari ve cikacak oyunlarda zorluk yasatirmi ? Ve 2k acarmi

Sistemi bu haliyle almak yeterlimi yoksa yoeumlardaki gibi anakart yükseltmesi yapılmalı mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,672
Üyeler
195,705
Son üye
coldwarder
Geri