3395 Sensörlü Fare Önerisi

Akabinde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
386
https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse bunu alabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu 1000 tl

hepsi bence alınabilir mouse modelleri ben olsam atk a9 alırdım

zaten aralarında çok fark yok görüntü olarak hoşuna gideni de aralbilirsin ben g pro süperlight 2 ye benzediği için a9 dedim diğer modeller de iyi

https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse bunu alabilirsin

bu 1000 tl

hepsi bence alınabilir mouse modelleri ben olsam atk a9 alırdım

zaten aralarında çok fark yok görüntü olarak hoşuna gideni de aralbilirsin ben g pro süperlight 2 ye benzediği için a9 dedim diğer modeller de iyi
wraith alınmamalı kutusu açılan ürün iade edilemiyor çoğunluk servisten de şikayetçi ilerisini de düşünmek lazım

wraith alınmamalı kutusu açılan ürün iade edilemiyor çoğunluk servisten de şikayetçi ilerisini de düşünmek lazım

Bu fare ve Aigo GM80 Pro arasında kaldım. Trendyolda arada elektronikte 200-300 indirim kodu oluyor.

Bu fare ve Aigo GM80 Pro arasında kaldım. Trendyolda arada elektronikte 200-300 indirim kodu oluyor.
maalesef bildiğim markalar değil satıcı ve yorumlar iyiyse neden olmasın fiyatı iyi

servise mouse gönderdim sapasağlam hiçbirşey olmadan geldi aynı zamanda ilgililerdi kim diyor bunları

bence gidip wraithten atk a9 vxe r1 veya atk blazingsky x1 modellerinden birini alıp geçin çok düşünmeye gerek yok garanti konusunda da yardımcı oluyorlar ürün kusurlu gelirse iade de alırlar sizde bir şey olmadıysa eğer

servise mouse gönderdim sapasağlam hiçbirşey olmadan geldi aynı zamanda ilgililerdi kim diyor bunları

bence gidip wraithten atk a9 vxe r1 veya atk blazingsky x1 modellerinden birini alıp geçin çok düşünmeye gerek yok garanti konusunda da yardımcı oluyorlar ürün kusurlu gelirse iade de alırlar sizde bir şey olmadıysa eğer
şikayet var da çoğu kişi yakınıyor arkadaşımında başı yandı kutusunu açtığında problemli ürün geldiydi iade almadılar

z1 gönül rahatlığıyla alabilirsiniz kendi sitesine de bakın desteğe yazınca da sorununuzu hızlıca çözüyorlar ilgililer kendim de kullanıyorum siyah olanı

z1 gönül rahatlığıyla alabilirsiniz kendi sitesine de bakın desteğe yazınca da sorununuzu hızlıca çözüyorlar ilgililer kendim de kullanıyorum siyah olanı
3 kere sanırım fare yenilenmiş sorunlarından dolayı. Şu anki hali iyi midir acaba

3 kere sanırım fare yenilenmiş sorunlarından dolayı. Şu anki hali iyi midir acaba
sorunlarından haberim yok ben alalı 2 yıl oldu bir sorunum olmadı makro falan da kullandım hep, telefonda ve farklı farklı pclerde de kullandım

Wraithtten yana ben de forumlarda çok şikayet okudum bu arada.

ATK A9 Plus gibi 3395 sensöre sahip fareler genelde hep 1.800 1.900 liralara satılıyor. 3395 SE yani daha dandik sensör takılan versiyonları 1.500 civarına satılıyor.

Sanırım 1.500 TL ve altına alınacabilecek Furylevel Z1 ve Aigo GM80 Pro dışında fare yok. 3395 SE sensörlü bir fare alacağıma bu 2 fareyi tercih ederim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,404
Üyeler
195,618
Son üye
TRaskerAS3437
Geri