❌İndirim Bitti! Vatan 16 Mayıs Sistemi Amd R5 7500f - Rx 9060 Xt 16gb - 42999 ₺

İşlemciyi 7500x3d anakartıda msi b650M yapıp aldım 51.700 TL Oldu Dün benzer sistem gaming gecesinde vardı ama vade farksız taksit seçeneği yoktu.

İşlemciyi 7500x3d anakartıda msi b650M yapıp aldım 51.700 TL Oldu Dün benzer sistem gaming gecesinde vardı ama vade farksız taksit seçeneği yoktu.
direk böyle alıp işlemciyi satıp 7800 alsaydın biraz daha ucuz olurdu ama o vakitte ve uğraşa değiermiydi bilinmez. Ekran kartınıda satıp 9070xt alınırsa miss gibi sistem

direk böyle alıp işlemciyi satıp 7800 alsaydın biraz daha ucuz olurdu ama o vakitte ve uğraşa değiermiydi bilinmez. Ekran kartınıda satıp 9070xt alınırsa miss gibi sistem
Hiç bu açıdan düşünmedim,ekran kartı benim için yeterli ama işlemciyi dediğiniz gibi yapabilirdim

Elimde ssd var sistemdekini kaça elden çıkarılabilir
Bu sisteme çöp diyen arkadaş kafamı karışştırdı alıcaktım vazgeçtim
Hocam kendin hesaplayabilirsin kafanı karıştıran bir durum olursa ama tavsiyem 3 taksit seçeneği deki fiyata bakarak yapılmalı tek tek alacağın zaman parçalarda bu imkan zaten oluyor.

Reis valla bende ilk defa Alcam da anakarttan falan cok anlamıyorum, yorumlarda demişler yükseltin diye ama o zmn da pahalı oluyo bence karar veremedim bide bazi kişiler kotulemiş indirimi o yüzden kafam karıştı
şuan 43k. anakart ve kasa değiş diyolar 46 oluyo. ozamanda daha iyi sistem çıkarmı dicemde bilemedm

ANAKARTI ASROCK KASAYI MSI FANIDA THERMAL YAPIP ALDIM ŞUAN. BİR SORUM VAR İÇİNDEN TERMAL MACUN GELİR Mİ ACABA

ekran kartını zotac 5070 twin ve işlemciyi r5 7600x yaptım msi 650w kasa besleyebilir mi yoksa fazeon 750w mı alayım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,672
Üyeler
195,705
Son üye
coldwarder
Geri