Asrock 650 olan daha iyi değil miAnakart yükseltmesi en azından b650m-r yapılmalı. B serisi anakartlar daha performanslı ve ram oc vb. işlemlere izin veriyor.
Asrock 650 olan daha iyi değil miAnakart yükseltmesi en azından b650m-r yapılmalı. B serisi anakartlar daha performanslı ve ram oc vb. işlemlere izin veriyor.
bu haliyle olmazmı kanka ? 650m-r yapınca 45 oluyo sistem. ilk defa sistem alcamda 30 35 e bişi çıkmaz heralde bu para iyi mi?Anakart yükseltmesi en azından b650m-r yapılmalı. B serisi anakartlar daha performanslı ve ram oc vb. işlemlere izin veriyor.
direk böyle alıp işlemciyi satıp 7800 alsaydın biraz daha ucuz olurdu ama o vakitte ve uğraşa değiermiydi bilinmez. Ekran kartınıda satıp 9070xt alınırsa miss gibi sistemİşlemciyi 7500x3d anakartıda msi b650M yapıp aldım 51.700 TL Oldu Dün benzer sistem gaming gecesinde vardı ama vade farksız taksit seçeneği yoktu.
Hiç bu açıdan düşünmedim,ekran kartı benim için yeterli ama işlemciyi dediğiniz gibi yapabilirdimdirek böyle alıp işlemciyi satıp 7800 alsaydın biraz daha ucuz olurdu ama o vakitte ve uğraşa değiermiydi bilinmez. Ekran kartınıda satıp 9070xt alınırsa miss gibi sistem
Hocam kendin hesaplayabilirsin kafanı karıştıran bir durum olursa ama tavsiyem 3 taksit seçeneği deki fiyata bakarak yapılmalı tek tek alacağın zaman parçalarda bu imkan zaten oluyor.Bu sisteme çöp diyen arkadaş kafamı karışştırdı alıcaktım vazgeçtim
Aldinmi reisBeyler Alınır mı? ? İlk defa kasa alcam. Guncel oyunlari ve cikacak oyunlarda zorluk yasatirmi ? Ve 2k acarmi
daha değil kanka ilk defa alcağm için direk almak isteimyom lap diyeAldinmi reis
Reis valla bende ilk defa Alcam da anakarttan falan cok anlamıyorum, yorumlarda demişler yükseltin diye ama o zmn da pahalı oluyo bence karar veremedim bide bazi kişiler kotulemiş indirimi o yüzden kafam karıştıdaha değil kanka ilk defa alcağm için direk almak isteimyom lap diye
sen naptn
şuan 43k. anakart ve kasa değiş diyolar 46 oluyo. ozamanda daha iyi sistem çıkarmı dicemde bilemedmReis valla bende ilk defa Alcam da anakarttan falan cok anlamıyorum, yorumlarda demişler yükseltin diye ama o zmn da pahalı oluyo bence karar veremedim bide bazi kişiler kotulemiş indirimi o yüzden kafam karıştı